Mijn eigen baardreis

TMG1961

Baardaap
Nog een week en dan heb ik de 5 maanden bereikt. Tot maand 6 komen er geen foto's meer. Dus tot de volgende foto update moeten jullie nog 5 weken geduld hebben, foto's komen 30 of 31 maart. Maar jullie hebben al 2 geweldige baarden vandaag gezien, die van Richard en Gerard.
 

Kale666man

Baardaap
Dus dan is het nog even geduld hebben voor ons en voor jezelf,maar Theo je weet dat de weken voorbij vliegen en je binnen no time er bent.
We wachten geduldig af kameraad.(Y)
 

TMG1961

Baardaap
Ik kan je nu al zeggen Richard dat ik aan die van jou echt niet kan tippen, daar zit echt een wereld van verschil tussen.
Als de mijne al in de buurt wil komen moet hij de komende 5 weken toch echt veel harder groeien dan de afgelopen maanden.
 

Kale666man

Baardaap
Ja theo maar toen ik 4 weken geleden naar de kapper was geweest was het ook minder hoor en je weet als geen ander dat hij de ene keer lijkt of hij stilstaat en dan ineens weer groeit als een gek.
Blijft een apart iets en elke dag is weer wat anders
Soms wil het niet wat ik ook doe eraan en dan gaat het ineens als vanzelf
Maar 1 ding het komt goed,je hebt al een mooie baard en dat kan in 5 weken een hoop verschil maken hoor
 

TMG1961

Baardaap
Wat ik bij mijn baard mis is de body. Bedoel daar mee dat de baard echt plat tegen mijn gezicht aanligt. Als ik hem borstel dan is het alsof ik gewoon een behaard gezicht heb, de baardharen liggen dan echt heel plat op gezicht en volgen de lijnen van gezicht en hals. Als ik naar jouw foto kijk zie ik volume op de wangen, de baard staat zeg maar een beetje bol, dat heb ik niet. Ik moet omdat te krijgen echt minuten lang met de kam in de weer. Gebruik ik balsem dan kan ik het wel vergeten dan ligt hij zo plat als een platgedrukt dubbeltje. Ik vind dat persoonlijk niet fijn uitzien, hou meer van een baard met body zoals die van jou.
 

RCM

Baardaap
Ik snap wel een beetje wat je bedoeld hoor met die 'body'. Als je mijn foto's goed bekijkt, had ik natuurlijk een goede dekking, maar je zag ook de vorm van mijn gezicht. Dat kwam doordat ook mijn baard 'plat' tegen mijn gezicht aan zat. Van de zijkant gezien stond de baard dus naar 'achteren', i.p.v. naar voren, geen body dus! Persoonlijk vind ik dat dus ook niet zo mooi. Tja, nu nog met enkel wat stoppels, is het natuurlijk niet meer zo erg ;)!

Gewoonweg nog even een tijdje proberen vol te houden Theo. Maar uiteindelijk is het natuurlijk wel de bedoeling dat je tevreden 'moet' zijn, lijkt mij! :)
 

Kale666man

Baardaap
Hahaha ik mis alleen de rendieren nog.
Jeetje man,lijkt wel op de noordpool.
Kijk maar uit dat de baard niet bevriest anders kan je er zo een stuk afbreken.
Maar zeker een mooie foto voor een toeristenkaart voor buitenlandenders hier op vakantie.
Groeten uit Holland alleen eronder.:p
 
Banner image
Top