Mijn eigen baardreis

dijkie

Zware baard
Oke dan duurt het nog even.
Lekker laten groeien, dan komt het zeker goed.
[DOUBLEPOST=1517393550][/DOUBLEPOST]Ik zit volgende week op 4 maand en dan wil ik eigenlijk een bezoekje aan de barbier brengen.
Even de boel fatsoeneren niet van de lengte af.
 

RCM

Baardaap
@dijkie . Verwen jezelf maar met een leuk bezoek aan de barbier Gerard!. Maar wel duidelijk zijn wat wel en niet mag. Bij Richard heeft het goed uitgepakt, want zijn baard is geweldig! Je ziet ook helaas vaak genoeg (net als bij mij toen, en vele andere) dat het teveel gekort wordt, en dat wil je niet! Ik ben benieuwd naar het resultaat!
 

Cowboy

Baardaap
Oerbaard
Een beetje ongelijke groei is toch perfect normaal ;)

Eventueel op termijn een beetje laten gelijk knippen (of zelf doen) en meer hoeft dat niet te zijn :)>
 

TMG1961

Baardaap
En weer een week voorbij. Inmiddels zijn het er al 18, gaat snel. Niet veel te melden, baard zit nog altijd op dezelfde plek, en dat was het eigenlijk ook.
Dus kan kort zijn deze keer, morgen begin van week 19.
 

TMG1961

Baardaap
Laatste dag van week 19, morgen alweer begin van de twintigste week. Time flies when you are having fun :D Voor de rest is er op vlak van de baard geen nieuws, hij zal hooguit paar mm langer zijn.

Had de barbier waar ik heen wil gaan een berichtje gestuurd met vraag van de kosten zijn van een baardtrim, viel e nog reuze mee. Hij vraagt 17,50 voor trimmen baard en 22,50 voor knippen haar en combi kost 37,50. Nou is 22,50 voor dat beetje hoofdhaar wat ik heb toch wel heel erg veel dus dat doe ik zelf wel met de tondeuse. Wel moest ik rekening houden met 2 weken wachttijd aangezien het toch best druk was. Ik ga waarschijnlijk laatste week maart of eerste week april een afspraak inplannen.
 

RCM

Baardaap
Geen nieuws, goed nieuws toch! De kosten vallen inderdaad best mee ja, en tja die wachttijd lijkt mij een goed teken! Over een aantal weken dus lekker die afspraak maken! Gaat vast mooi worden Theo! :)>(Y)
 

TMG1961

Baardaap
Ik kijk hoe de baard er voor staat op moment dat ik de heard behaal. Kan zijn dat ik dan afspraak maak maar kan ook zijn dat ik nog even wacht.
 
Banner image
Top