De Professor in wording!

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Jazeker, helemaal niets nieuws onder de zon! :D

Ik heb de afgelopen maanden meer dan extreem hard gewerkt aan misstanden, die momenteel op vele vlakken binnen Nederland en op internationaal niveau spelen, waar ik hier niet op in zal gaan.
Als je de FB-pagina van Baardborrel leest, dan begrijp je uit welke hoek de wind waait (zeilers-uitdrukking).

Alsof je aan een dood paard staat te trekken, blijken de resultaten.:mad:

Om niet tussen wal en schip te geraken (zeilers-uitdrukking) heb ik het maar over een andere boeg gegooid (zeilers-uitdrukking).
Ik ben het moe om een oogje in het zeil te houden (zeilers-uitdrukking) en ben van wal gestoken (zeilers-uitdrukking), dus ik heb gefourageerd en iedereen in mijn directe vaarwel gezegd (zeilers-uitdrukking).

Ik heb dus mijn koers bepaald (zeilers-uitdrukking) en het ruime sop gekozen (zeilers-uitdrukking).
Eenmaal op de oceaan omringd door blauw water en in gezelschap van vrolijke dolfijnen ben ik alleen nog gebonden aan de wetten der natuur en niet aan die van ……piep (zelfcensuur).

De 24 dagen regel is dus overboord gezet (zeiler-uitdrukking) en behalve zout zeewater en een kam heeft verder niets mijn baard beroerd.
Er is aardig wat lengte bijgekomen, waardoor de baard tijdens het duiken nog weleens voor mijn duikbril wil waaieren, wat niet zeer handig is, maar sommige nieuwsgierige zeebewoners als amusant ervaren.

Voorlopig wil ik geen vaste grond onder de voeten (zeilers-uitdrukking), dus de baard kan ongestoord zijn eigen groei vervolgen, totdat Neptunus jaloers wordt.
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Met meer dan 3.000 leden en vele dagelijkse post van actieve Baardforummers, die zeer betrokken zijn zie ik geen echte windstilte @Firstbeard

Wijze woorden @zenn , maar naar mijn mening kan de windrichting in sommige situaties veranderd worden en ik zal de reden uitleggen.

Ooit stond ik op een nacht buiten een sigaret te roken.
Vanuit het donker kwam een figuur op mij toelopen.
Deze figuur was zo duister, dat het leek of hij het licht van de maan en sterren opzoog.
Toen hij vlak bij mij was zag ik dat het de Duivel was.
Hij boog zich naar me toe en sprak: 'Je kunt de storm niet weerstaan'.
Ik fluisterde hem toe: 'Ik bén de storm!'.

;)
 

Jimmy16

Baard
De positieve kant van inkorten is dat je baard terug veel voller en massiever zal zijn. Die lengte stond je ook echt zeer goed.

Anderzijds, een verworvenheid terug inkorten, blijft altijd het gevoel van een stap terug te zetten.

Moeilijke keuze! En ik ga ze niet voor je maken :D
 
Banner image
Top