Baardgroei Proces Topic

RCM

Baardaap
Ojeeeee, domme actie of niet? Ik ben begin deze week dus naar de plaatselijke barbershop geweest in Roermond. Waarom? Net zoals vele beginnelingen denk ik, want ik wist even niet wat ik met mijn baard aan moest. Ik had een enorme kruin in mijn linker kaakhoek waar ik mij enorm aan stoorde en gezien ik een behoorlijk ronde gezichtsvorm met dubbele kin heb, leek mij het wel een goed idee om deze barbershop te gaan bezoeken. Ben ik nu blij en wat hebben ze gedaan? Deels wel en deels niet... aan de voorkant is helemaal niets vanaf gehaald maar van de zijkanten wel en mijn halslijn is iets hoger. Ik ben wel blij dat ik dus nu een 'natuurlijke' halslijn heb en dat na mijn gevoel de verhoudingen zo zijn geknipt dat ik hopelijk een goede basis heb om voor een 'volle' baard te kunnen gaan. Ook een groot voorbeeld vind ik dat ik de baard eigenlijk totaal niet meer 'voel' zeg maar, misschien lijkt dit maar zo en is dat min of meer een placebo-effect ofzo... Conclusie? vanaf nu weer alles lekker laten groeien en op naar mijn einddoel ( zie laatste foto ) en ik heb zojuist mijn halslijn ca. 1 cm lager gezet dan op de foto te zien is...
r8gwxJu.jpg

oUrj8SD.jpg


Uiteindelijk is onderstaande foto ongeveer mijn einddoel...
lMqWOd4.jpg


Mannen, dank voor het lezen en tot een volgende update!
 
Laatst bewerkt:

TMG1961

Baardaap
Dat is een flinke baard voor net ruim 2 maanden. Ik heb geen idee of de barbier het goed gedaan heeft. Ben zelf nog nooit bij een geweest. Wat neklijn betreft, ik vind het goed uitzien, maar moet er wel bij zeggen dat ik geen benul heb van hoe en wat als het om neklijn gaat.

Succes met je verdere baardreis, is een topper in wording (is nu ook al top :) )
 
  • Like
Reactions: RCM

RubenG

Baard
Dacht al dat het aan mij lag, vond het ook een mooie baard :)>:D jaloers op de dekking en groei!
Zie alleen uw einddoel niet :(
 
  • Like
Reactions: RCM

Hartenheer

Zware baard
Ziet er strak uit.
Blijkbaar had je wat anders in gedachte, maar de afbeelding van het doel is niet de zien
 
  • Like
Reactions: RCM

istawa

Zware baard
Ziet er heel netjes uit hoor.. prima basis voor een pracht baard..

it aint over until the fat lady sings
 
  • Like
Reactions: RCM

RCM

Baardaap
Nou, we hebben de 12 weken bereikt vandaag. En ja, ik ben nog steeds trots op mijn baard. Echter de stap naar de barbier had ik niet moeten maken en kan ik ook iedereen afraden die dit rond de 10de week van plan is. Maar goed, je word pas 'ervaringsdeskundige' als je zowel goede evenals 'foute' beslissingen maakt. Ik had beloofd een foto-update te plaatsen rond de 28ste deze maand. Echter denk ik dat ik dit een maandje uitstel in de hoop jullie een verbluffend resultaat te kunnen laten zien.

Tot weer een volgende update! (Foto-update volgt over ca. 6 weken)
 

RCM

Baardaap
Dank je voor delen van je ervaring. Benieuw naar je nieuwe update over een dikke maand.
Graag gedaan. Persoonlijk vind ik de mooiste topics waarin je kan lezen en zien welke progressie je eventueel kan maken van kaal naar een echte baardman, haha! Ook eventuele 'fouten' die er gemaakt worden, kunnen een toevoeging zijn voor anderen. Het is natuurlijk voor een ieder anders, want uiteindelijk zijn we allemaal uniek!
:)>(Y)
 
ik vind dat de barbier zijn werk best goed heeft gedaan. ik had hetzelfde probleem namelijk.
Je baard is mooi vol en je einddoel is wel heeul gaaf!
 
  • Like
Reactions: RCM
Banner image
Top