Wat eten we vanavond?

B

BrotherBeard75

Guest
Thuis gebakken frieten met tartaar, mexicano en een viandel.
En een halve liter Jupiler.
Vetzakkerij, maar toch genieten
 

OerWout

Baard
Kibbeling, pittige garnaaltjes, balletjes gehakt, olijven, Breughems HoutKracht en LeffeBlond. Geen zin om te koken.
 

K9Beard

Baard
Ff een voorschot op het weekend genomen hoor:
  • Bieflappen, lekker 4 uur lang kapotgestoofd (thuiswerken heeft z'n voordelen) in twee pijpjes Karmeliet met bouillon, 2 teentjes knoflook, een grote ui in ringen gesneden, champignonnetjes, verse koriander en provinciaalse kruiden, vleugje woudhoning en lepeltje Ketjap manis.
  • Nog wat (zee-gezouten) zoete aardappelpuree opgeleukt met bieslook.
  • Voor groenten lekker, gewone snijboontjes met boter en nootmuskaat.
  • En dan de laatste in-port-gewekte, Gieser-WIldeman peertjes uit eigen boom warm gemaak.
  • Wijntje erbij... Ironstone Old Vine Zinfandel (tip!!)
Weekend... (nou ja, voor m'n gevoel dan alvast).
Bon appétit!
 

tijn

Zware baard
Vandaag heerlijk ossobuco met risotto milanese. Smullennnnnnn
 

Bijlagen

  • 20210226_195721.jpg
    20210226_195721.jpg
    1,8 MB · Weergaven: 11

Laurent1965

Zware baard
Vanavond zelfgemaakte Tielle Setoise, ze hebben me weer weten te strikken, is even werk maar o zo lekker.
Zodadelijk naar de markt voor inktvis.
Is een hartige taart uit de Languedoc gevuld met witte wijn, tomaten, knoflook, kurkuma en inktvistentakels, je kunt ook Fruits de Mer gebruiken, heerlijk met een frisse salade. :)
 
B

BrotherBeard75

Guest
Pudding met meringue
db20e7dea42e85fb5f8e95e716f2d32e.jpg
 
Banner image
Top