Damn Good Soap

Baard en mondkapjes

Discussie in 'Baarden informatie' gestart door Muilbroeder, 15 okt 2020.

 1. Wat heftig man. Al heel veel verhalen hierover gehoord helaas. Wellicht wil je je verhaal doen bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (Meldpunt COVID-19 vaccinatie): https://bpoc2020.nl/.

  In ieder geval heel veel sterkte toegewenst!
   
  Robin83, ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 2. PS: er is nu een aparte website gelanceerd speciaal voor vaccinatieschade/overlijdens: https://meldpuntvaccinatie.nl/.
   
  Texman vindt dit leuk.
 3. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Robin83 en ProfessorMelchior vinden dit leuk.
 4. Nog steeds verplicht in het ov zie ik. Wordt hier daadwerkelijk op gecontroleerd?
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 5. Texman

  Texman Koning Baard

  Ja er wordt nog steeds op gecontroleerd en in de ziekenhuizen en bij dokters is het mondkapje nog steeds verplicht.
  Het aantal corona-besmettingen loopt weer op dus oppassen:eek:.
   
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
 6. Giant

  Giant Volle Baard

  Bij ons in het ziekenhuis is een mondkapje niet meer verplicht. Was er vorige week.
   
  Texman en ProfessorMelchior vinden dit leuk.
 7. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Vorige maand geopereerd: mondkapjes niet verplicht. Verplegend personeel deed wel alsof het hielp en liepen met lapjes. Met uitzondering van 1 verpleegster die niet gevaccineerd was. Had waarschijnlijk wél research gedaan. Toch leuk om een vriendelijk gezicht te zien als je onder de morfine ligt te creperen en voor de rest enkel ninja's om je heen hebt.

  Overigens wel veel druk vooraf op patiënten om vooral gevaccineerd te komen... shame.
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 8. Texman

  Texman Koning Baard

  Ik heb van mijn arts vernomen dat de twee vaccinaties die ik heb gekregen nauwelijks geleid hebben tot de aanmaak van antistoffen :eek: :confused:.
  Ik krijg binnenkort een derde vaccinatie.
   
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
 9. Fox

  Fox Volle Baard

  En gaat het dan beter zijn Texman?
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 10. Texman

  Texman Koning Baard

  Dat weet ik niet ik zal het gewoon moeten afwachten.
  Het heeft allemaal te maken met de hoeveelheid Prednisolon die ik gebruik.
  Dus ik moet helaas voorzichtig blijven en mijzelf blijven beschermen :confused:.
   
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
 11. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Sterke situatieschets van waar we nu in zitten:
   
 12. Heb je overigens wel corona gehad voor je vaccinacties? Dan zou je al een veel sterkere immuniteit moeten hebben dan met vaccin.
   
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
 13. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Dat geloof ik ook: mijn moeder (80) was ongevaccineerd, kreeg corona, lag 6 weken plat, heftige tijd, maar kwam er doorheen. Ze is sterker dan ooit.
  Dit komt omdat het virus door het lichaam zelf wordt herkent en bevochten. De mRNA-shots brengen geen dood of verzwakt stukje virus in, maar een kunstmatig ontworpen mRNA dat je lichaam vertelt dat het moet vechten tegen een virus (zelfs als dit niet aanwezig is). Daarom is het niet vergelijkbaar met de vaccins die we allemaal als kind hebben gehad, of bijv. de jaarlijkse griepprik. De techniek is anders.

  Ondertussen wordt het een nare wereld, vind ik. De score alleen al bij ons in de buurt is 3 doden en 11 mensen met extreme bijwerkingen. En dan bedoel ik niet die aanhoudende vermoeidheid of kleine pijnklachtjes die ik van veel gevaccineerde vrienden hoor, maar hartzakje-ontstekingen, hersenbloedingen, hartstilstand, zenuwschade, etc. Zelfs een buurman die accuut een hersenbloeding kreeg en blind werd na vaccinatie.

  't Is de vraag waar je beter mee af bent. Ik heb 4 kleine koters en een halfzijdig verlamde vrouw. Voor mij geld: "voorzichtig blijven" en "mijzelf blijven beschermen" ook, maar wil wel zeggen dat ik geen risico's extra kan nemen van een vax-techniek waarvan de gevolgen nog bestudeerd worden terwijl we blijven prikken in dit landje.

  Jij zit ook in een lastige situatie, toch vraag ik me af waar je goed aan doet. Ik heb een tijd lang in het Midden Oosten gewoond en heb veel vrienden in Israël/Palestina. Een meer gevaccineerd gebied bestaat niet. Zij gaan daar al richting 4e prik. Toch liggen de IC's vol... met gevaccineerden. Kennelijk ook geen antistoffen met 3e prik. Geeft te denken.
   
  VolleBaardpuntNL en ProfessorMelchior vinden dit leuk.
 14. Texman

  Texman Koning Baard

  Nee ik heb gelukkig geen Corona gehad want dat had ik waarschijnlijk niet overleeft.
  Corona is erg gevaarlijk voor nierpatiënten.
  --- Dubbele posts samengevoegd, 11 okt 2021 om 11:14 ---
  Bedankt voor je reactie ik ga nog eens goed nadenken of ik die 3e prik wel wil (moeilijk :confused:).
   
  VolleBaardpuntNL vindt dit leuk.
 15. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Ik ben het geheel met @GoT2Beard eens ook gezien, dat hij zich zeer goed op de hoogte van de feiten heeft gesteld @Texman .

  Het is pure misleiding en misdadig om een experimenteel middel "vaccin" te noemen. Men kan het net zo goed "bromfiets" of "snelkookpan" noemen, want dat is het ook niet!
  De producenten noemen het "een imuuntherapie op genetische basis", maar onder die titel zou de bereidheid om het te laten injecteren sterk afnemen.

  De marketing-machine draait op volle toeren nu de 3e en 4e prik beschikbaar zijn en nummer 5 en 6 reeds zijn besteld.
  Geen spuitje, geen QR-code, geen deelname aan de samenleving, dus een levenslange veroordeling tot toediening van middelen, waarvan de destructieve gevolgen nu reeds zichtbaar zijn.

  Nu nog even de kindjes injecteren en hen daarnaast nog even een griepprikje geven en dan is de maatschappij weer gezond en gaat er nooit meer iemand dood, zolang men roerloos op de bank blijft zitten.
   
  Texman en VolleBaardpuntNL vinden dit leuk.
 16. Voorgesteld 7 oktober 2021

  "De Kamer, gehoord de beraadslaging, constaterende dat China als eerste land in de wereld een sociaalkredietsysteem heeft ingevoerd; constaterende dat een dergelijk systeem een grove inbreuk maakt op privacy, lichamelijke integriteit en vrijheid; overwegende dat er door de coronacrisis steeds verdergaande inbreuken op bovengenoemde punten plaatsvinden; verzoekt de regering, om uit te sluiten dat er ooit een sociaalkredietsysteem of soortgelijk systeem in Nederland wordt ingevoerd, en gaat over tot de orde van de dag."

  Motie verworpen door VVD, CDA, D66, CU. Hoe kan je hier nou niet vóór stemmen? #complot was het toch?

  Bron: https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail?id=2021Z17484&did=2021D37505.
   
  Laatst bewerkt: 13 okt 2021 om 14:15
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
 17. Nib85

  Nib85 Volle Baard

  Omdat het een onzin motie is…

  Heb je je ook verdiept in hoe deze motie is ontstaan (/vooraf is gegaan) en wat de reactie van betrokkenen hierop is?

  Dit is enkel en alleen bedoeld om leuke tweetjes/facebook berichtjes te maken…

  *Edit:
  Lees dit twitter-draadje van kamerlid Lia Westerveld eens (en nee ik ben geen grootst fan van haar verder).
  https://twitter.com/lisawesterveld/status/1447959635584065541
  --- Dubbele posts samengevoegd, 13 okt 2021 om 21:16 ---
  Wat mij betreft mag dit topic ook verplaatst worden naar off-topic en de titel gewijzigd worden in “baard en politiek” of “Corona”, aangezien het weinig meer met baarden en mondkapjes te maken heeft.

  (Wel interessant topic trouwens)
   
  Laatst bewerkt: 13 okt 2021 om 21:18
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
 18. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Aangezien er zoveel gecensureerd wordt, is de symboliek van het mondkapje misschien juist wel toepasselijk?

  Mijn devies blijft altijd: Je moet niet alles lezen wat je gelooft... En als je daarbij bedenkt dat de houdbaarheid van een 'complottheorie' ongeveer 6 maanden is tegenwoordig, voordat het realiteit blijkt te zijn, kan je je afvragen hoe serieus gestaafd de aantijging 'complottheorie' is. En of degene die anderen beticht van het feit dat ongeloofwaardig klinkende beweringen per definitie altijd komen van mensen die complotdenkers zijn, zelf niet te 'complotterig' denkt en te stigmatiserend over zijn medemens...

  Punt is, de meeste mensen zijn te goedgelovig om te leren van de geschiedenis. Alsof duizenden jaren van complotten — want welk imperium is er niet door gevallen op business, politiek of religieus vlak? — in 2021 ineens zijn afgezworen. Zo van: "Nee, complotten smeden, dat doen we niet meer vandaag de dag. Dat is iets van vroeger."

  Tip: Kijk de documentaire die de BBC destijds uitbracht: 'The Occult History of the Third Reich'. En dat is niet het enige rijk dat er hele nare, ongrijpbare en morbide rituelen op na hield in de veronderstelling dat dit hun macht zou doen toenemen, dat is, via aloude spirituele wegen. Geloof erin of niet, machtshebbers door de eeuwen heen hebben hun toevlucht genomen tot bizarre occulte rituelen. En ja, daarbij vloeide bloed. Met de facinatie voor onschuldig bloed.
  Dat de Westerse mens inmiddels Disney rides heeft gemaakt als de 'Astec Ride', en daarbij gerievelijk vergeet dat dit ging om een rituele moord locatie, wil niet zeggen dat bloedoffers bij de Azteken niet plaatsvonden. Het was niet bepaald 'the happiest place on earth'...

  Kortgezegd: reality is stranger than fiction.

  Het maakt feitelijk niet uit of mensen van invloed/macht, smoel en centen een Astec thong dragen, een bruin shirt of een colbertje met stropdas.
  De geschiedenis zal zich telkens weer herhalen. Met alle bizarre methodieken, manipulatieve technieken en (vermeende) machtvermeerderende gekke uitspattingen.
  Simpelweg omdat de fatsoenlijken onder ons het zich niet kunnen voorstellen, wil niet zeggen dat het niet gebeurd.

  Overigens is mevrouw Westerveld slecht op de hoogte: De chip implantaten zijn al jaren in omloop. Een oudje dus — geverifieerd genoeg om niet te klassificeren als 'theorie' nog 'complot' en bovendien inmiddels ook weer achterhaald, omdat de nieuwste nanotechnieken veel geavanceerder zijn.
  Zomaar een voorbeeldje van wat wordt ontwikkelt door Bill Gates (ja, inderdaad, Gates. En, nee, dat is geen complot).
   
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
 19. Ik lees van Lia Westerveld: "Want dit is een onzin-motie: niemand heeft dit in het debat voorgesteld." en "Ook dit heeft Kamer noch Kabinet ooit voorgesteld (en terecht)".

  Dus het is een onzin-motie omdat het niet is voorgesteld? Het lijkt me duidelijk dat dit (nog) niet is voorgesteld, maar dan is het toch niet raar om preventief een dergelijk bizar en onmenselijk systeem uit te sluiten? Wat zijn dan beweegredenen van het demissionaire kabinet om tegen de motie te stemmen en daarmee de motie af te werpen?
   
  ProfessorMelchior en GoT2Beard vinden dit leuk.
 20. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Precies.

  Ook hier geldt weer: Simpelweg omdat de fatsoenlijken onder ons het zich niet kunnen voorstellen, wil niet zeggen dat het niet gebeurd.
  Nu, echter, ligt er een motie waarvan — mocht dit wel ingezet worden — al draagvlak voor is gecreeërd en een nieuwe motie zinloos maakt.
   
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
Mad Viking Beard Butter

Deel Deze Pagina