MijnBaard.nl

Baard en mondkapjes

Discussie in 'Baarden informatie' gestart door Muilbroeder, 15 okt 2020.

 1. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Het lichaam sterft. Bewustzijn gaat door (aldus mooi onderzoek van cardioloog Pim van Lommel).
  Sommige baarden worden nog generaties lang herinnert: onsterfelijk dus!
   
 2. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Mocht ik ooit eens rond middernacht in je slaapkamer verschijnen… :)>
   
  GoT2Beard en Texman vinden dit leuk.
 3. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Haha! Dan stuur ik gewoon twee van m'n oude honden op je af: een airdale en een ierse terriër. Die hadden beide ook een onsterfelijke baard!
   
  Texman en ProfessorMelchior vinden dit leuk.
 4. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Logica is allang in de prullenmand verdwenen, maar ik heb twee serieuze vragen, waar jullie misschien wel gefundeerde antwoorden op hebben en waar ikzelf niet achter kom.
  Het liefst geen losse opmerkingen of redenen als "economie" of "het normale leven" s.v.p.

  Covid-19 is door de Nederlandse overheid met instemming van een meerderheid der politieke partijen, Eerste en Tweede Kamer, op de A-lijst met zeer dodelijke en uiterst besmettelijke ziekten geplaatst tussen builenpest, ebola, vlektyphus, pokken, etc.
  Volgens de nieuwe Wet Publieke Gezondheid, die vaccinaties, testen, quarantaines, etc. regelt is iedere burger potentieel gevaarlijk, behalve (zie hoofdstuk 5) politici, diplomaten en hoge ambtenaren.

  Nederland staat momenteel op kleurencode Donkerrood, dus vlak voor Zwart en het OMT adviseert de mondkapjesplicht wederom te activeren.

  Vraag 1: zijn politici, diplomaten en hoge ambtenaren natuurlijk immuun en steriel?

  Vraag 2: als een persoon uit een gebied met open tuberculose of ebola naar Nederland wil reizen om de molens bij Kinderdijk te zien of met een bootje door Giethoorn wil punteren wordt dit als misdadig gezien, maar is het aanvaardbaar, dat Nederlanders ongestoord met het vliegtuig naar Spanje, caravan naar Frankrijk of camper naar Scandinavië afreizen om zoveel mogelijk van de plaatselijke bevolking te doden, omdat ze nu eenmaal vakantie verdient hebben?
  o_O
   
  VolleBaardpuntNL en Texman vinden dit leuk.
 5. Daaf

  Daaf Baard

  Doel je op de uitzonderingen quarantaine plicht zoals benoemd in Artikel 58NC?

  Er staan in de 1A-1Z opsomming genoeg uitzonderingen die gelden voor burgers. Ik ben het niet eens met de conclusie dat iedere burger potentieel gevaarlijk is, en politici, diplomaten en hogere ambtenaren dat niet zijn.
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 6. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Nou, dan bezit je het vermogen om logisch na te denken. Ik ben het dus met je eens.
  Ik hoor echter niemand pruttelen, als ze als uiterst gevaarlijke ziekteverspreider worden aangemerkt, maar dat dit niet meer mogelijk zou zijn, als men op een ministerie werkzaam is.
  Maar ik hoor ook niemand zich openlijk afvragen, waarom men wel als uiterst gevaarlijke ziekteverspreider naar andere gebieden af mag reizen.
   
  Texman en Daaf vinden dit leuk.
 7. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Logica, gezonde dialoog, discussie op inhoudelijke feiten of n.a.v. de vele duizenden onderzoeken naar de effecten van lockdowns, mondkapjes, meetbare immuniteit en effectiviteit van vaccinatie, etc. komt standaard NIET aan de orde. En al helemaal niet een discussie over de werkelijke sterftecijfers aan covid vs. een enge toename van doden en gewonden t.g.v. vaccinatie. (In mijn kennissenkring al 2 vroegtijdig dood en 3 met ernstige levensveranderende bijverschijnselen direct na vaccinatie — O, je vindt 't gek dat ik m'n mouw nog niet opstroop?)

  Boeiend hoe elke hint, suggestie, vraag, bezorgdheid, etc. in het publieke domein wordt momenteel effectief gestigmatiseerd met de nodige irritatie of agressie. En hoe in familie en vriendenkring dit meestal wordt gepareerd met een vermoeide 'laten we er maar over op houden' houding.

  Zelfs binnen het politieke spectrum wordt elke kamervraag die het narratief tegenspreekt in het belachelijke getrokken, op de man gespeeld als 'onverantwoordelijk' of simpelweg niet beantwoord.

  Het maakt dus werkelijk niet uit hoeveel peer-reviewed research er wordt gedaan wat deze hele wereldwijde waanzin tegenspreekt. En ook niet dat de grondlegger van de mRNA techniek, de voormalig vice-president van Pfizer, meer dan 1600 Nederlandse medici en tienduizenden artsen wereldwijd de noodklok luiden, De priktrein dendert door net zolang totdat iedereen zwicht en de shot neemt.

  En omdat dit heel lastig opgelegd kan worden met de laars op het hoofd in onze Westerse maatschappij, zet men dus in op stigmatisatie en wellicht binnenkort ook in Nederland op broodroof (lees: maatschappelijke uitsluiting e/o beroepstechnische uitsluiting). Gewoon een kwestie van tijd.

  Ik zeg: LOGISCH. Want dit alles is natuurlijk al lang geleden voorzegt door degene met de langste baard van ons allemaal...
   
 8. Yainderidoo

  Yainderidoo Zware baard

  Texman, ProfessorMelchior en Daaf vinden dit leuk.
 9. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  100%(Y)

  In mijn persoonlijke omgeving word ik omringd door volgzame deugers (twee doden, één permanent gehandicapte nu in een rolstoel, één met zeer sterk toegenomen effecten van Parkinson en diversen ziek na vaccinatie), zodat ik even moet wennen aan het idee, dat anderen dezelfde feiten kennen en gedachtengang als ik kennen.
  Alhoewel ik in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Australië en Spanje vele honderdduizenden burgers in verzet de straten op zie gaan, ervaar ik dat zelf niet. Hier in Nederland zie ik vijftig personen met een trommel en gele paraplu, die vrolijke liedjes zingen om zodoende aan te geven, dat ze een autonoom, vrij mens zijn, die zich niet laten manipuleren of verplicht aan een catastrofaal medisch experiment mee moeten werken, totdat ze in elkaar geknuppeld worden en dit toelaten. Daar zullen de machthebbers van onder de indruk zijn!
  Nu weet ik in ieder geval, dat @GoT2Beard en ik niet alleen een baard delen.:)>
  --- Dubbele posts samengevoegd, 27 jul 2021 ---
  En @Yainderidoo ! Drie dus! :)

  Alhoewel Schwab, Gates, Soros, Faucci en zeer vele staatshoofden deze eugenetische ideëen publiekelijk ondersteunen van de theorie, dat de Aarde pas weer goed kan functioneren, als er 500.000 mensen op de wereld leven, schijnt iedereen, die een calculator in bezit heeft en de vraag stelt, waar je dan de overige 7,3 miljard aan menselijke populatie laat een "complotdenker" te zijn.
  Waarom zou je een pandemie bestrijden, als deze werkelijk zó vreselijk dodelijk is, als je minder populatie wenst?
  Waarom verplicht je onder sociale druk de overlevenden een experimenteel middel in te laten spuiten, waarvan zelfs de uitvinder ervan -Robert Malone- zegt, dat dit desastreus is, als je de wereldpopulatie niet zou willen verminderen?

  Het advies: neem een zwarte viltstift, pak het woordenboek en zet een streep door het woord "logica".;)
   
  VolleBaardpuntNL en GoT2Beard vinden dit leuk.
 10. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Ok. Die had ik nog niet gezien.
  Nou, da's in ieder geval een duidelijk intentieverklaring.

  Voor mezelf vind ik het niet zo'n punt: ik heb in meer helse oorden gewoond en gewerkt, jarenlang, en weet dat de wereld niet zo maakbaar is (of kan blijven) als men denkt in het Westen. Ik reken op rampspoed en prijs me gelukkig voor elke dag die ik met een blij hart kan genieten en elke nacht dat je met vrede in je kop naar bed gaat, ondanks beperkte gezondheid.
  Bovendien geloof ik ook nog eens in een nieuwe wereld aan de andere kant van de zeis.

  Maar voor m'n kids vind ik 't triest. In dit soort tijden besef je pas met hoeveel kindergeluk en onbezorgdheid je bent opgegroeid (ook al zat je in het scheidingsproces van je ouders en lag je voortdurend in het ziekenhuis vanwege medische-prutsers-met-een-bul). Langzaam dringt het door dat je die gelukzalige onbezorgdheid misschien niet meer aan je eigen kids kan geven. Tenminste, als het met deze rotgang bergafwaarts blijft gaan.

  De kunst is om er dan met een 'La vita è bella mindset in te blijven staan, zodat ze zo lang mogelijk genieten alsof het geen oorlog is...

  La vita e bella.jpg
   
  ProfessorMelchior en VolleBaardpuntNL vinden dit leuk.
 11. Texman

  Texman Koning Baard

  Na mijn tweede vaccinatie is mijn nierfunctie langzaam achteruit gegaan en uiteindelijk ging het 4 weken geleden helemaal mis en werd ik doodziek.
  Ik heb een hele hoge dosis prednisolon moeten gebruiken waardoor het nu weer wat beter gaat maar ik ben 10kg afgevallen en zo moe dat ik op dit moment weinig kan. Tot overmaat van ramp heb ik ook trombose gekregen in mijn linkerarm waardoor ik de komende weken ook bloedverdunners moet gebruiken die ik bij mij zelf moet injecteren. Erg leuk maar niet heus. Gelukkig heb ik erg goede dokters die zeer alert reageren want anders .........:eek:
   
  ProfessorMelchior vindt dit leuk.
 12. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Ook daar heb je gelijk in @GoT2Beard .
  In de tijd dat wij (of in ieder geval ik) opgroeide was het ook allemaal niet echt gezellig. Mijn vaders gehele familie ( behalve mijn oma en vader) hadden de 2e WO niet overleefd, mijn moeders familie was flink uitgedund en ook in mijn jeugd en daarna moesten de burgers angst aangejaagd krijgen.
  De Russen zouden komen en anders de Chinezen, nozems waren tuig en wilden de samenleving ontwrichten, hippies konden nooit een goede toekomst verzorgen met hun ideëen over liefde, Korea, Vietnam, Cambodja waren het oorlogsterrein van onze Amerikaanse vrienden, Franco zat nog in Spanje aan de macht en de kolonels in Griekenland, IRA, RAF, ETA en nog meer afkortingen knutselden bommen in elkaar en ga zo nog maar even door (of liever niet eigenlijk).
  Zorg er inderdaad maar zoveel mogelijk voor, dat het aan je kinderen voorbij gaat en ze zich vrijelijk kunnen ontwikkelen tot blije mensen, die een goede herinnering aan hun jeugd meedragen.
  --- Dubbele posts samengevoegd, 27 jul 2021 ---
  Dat klinkt helemaal niet goed @Texman :(
  Het is geen gevalletje van 'I told you so', maar dit had je toch kunnen voorzien?
  Vraag die "erg goede dokters" terloops even, wie hier de verantwoording gaat dragen en vervolgschade denkt te gaan vergoeden?
   
  Texman vindt dit leuk.
 13. GoT2Beard

  GoT2Beard Baard

  Wow! Heftig man!
  Ja, ik klik niet op 'leuk' want die button past ff niet natuurlijk.
  Hopelijk gebeurd er een wonder dat die spike-proteinen op de een of andere manier stoppen je bloedvaten te verzieken.
  Heel veel sterkte jij...

  Een vriendin van me kreeg vandaag zelfs het advies van de huisarts om niet te vaccineren, want ze had veel patiënten met vaccinatie klachten.

  Ik zou me voortaan maar verre houden van vervolg vaccinaties.
   
  Laatst bewerkt: 27 jul 2021
 14. Texman

  Texman Koning Baard

  Voorafgaande aan de vaccinaties heb ik eerst overleg gehad met mijn specialist maar in mijn geval was niet vaccineren en covid krijgen een enorm risico dus heb ik toen besloten om het toch te doen. Door de nierziekte die ik heb zou de kans zeer groot zijn dat ik bij een evt. besmetting zou komen te overlijden.
  Het was dus een duivels dilemma. Ze hebben bij mij wel gecontroleerd of ik antistoffen heb ontwikkeld en dat is het geval waardoor ik over en tijdje behandelt kan worden met een medicijn waarmee we de nierziekte voor een periode van min 2 jaar beter onder onder controle kunnen houden en ik veel minder medicijnen hoef te gebruiken.
   
  Laurent1965 en ProfessorMelchior vinden dit leuk.
 15. Daaf

  Daaf Baard

  Sterkte en beterschap Texman!
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 16. Ardjan

  Ardjan Baardaap

  Dat is even schrikken @Texman!
  Gelukkig ben je er nog! Jij kan niet gemist worden!
  Sterkte toegewenst!
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 17. Texman

  Texman Koning Baard

  Dank u allen. We gaan er voor ik geef niet zomaar op :).
   
  Nib85, Yainderidoo en ProfessorMelchior vinden dit leuk.
 18. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Kan het nog gekker?
  Jawel!
  Australische onderzoekers hebben nu geconcludeerd, dat sporen van Covid in het riool-afval te vinden zijn en maken daaruit op, dat men Corona kan verspreiden dmv het laten van winden.
  (Ik geloof zelf nauwelijks, dat de mensheid zo knettergek geworden is, als ik dit type)
  De Australische regering is nu wettelijk een verbod op flatulatie aan het voorbereiden en de plicht om twee onderbroeken over elkaar te dragen in publieke ruimtes.

  Ik wil niet eens nadenken over snuffelhonden ter contrôle, inspecties in winkelcentra of Covid-kurken in het openbaar vervoer.
  Zoek het maar op in de Britse en Australische dagbladen of luister naar hun premier, maar naar mijn persoonlijke mening horen deze bangmakers en mensen, die hen geloven thuis in een vreedzaam oord met zachte achtergrondmuziek met een dwangbuis in een kamer met beklede wanden.
   
  Robin83 en Texman vinden dit leuk.

 19. Hilarisch
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 20. Nib85

  Nib85 Volle Baard

  Heel veel beterschap en sterkte @Texman
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
Mad Viking Beard Butter

Deel Deze Pagina