3 weken baard

Yoeri

Baard
Ik vroeg mij af of er ook leden op dit forum zijn die van jagen houden. Of een andere soortgelijke hobby hebben. Of is jullie enige hobby een baard laten groeien?!
 

Yoeri

Baard
Ik heb zelf zo'n 42 geweien. Ik wil naar nieuw Zeeland misschien volgend jaar om te jagen op edelherten.
 

TMG1961

Baardaap
Ik hou niet van jagen voor de fun. Zie niet het nut in van dieren voor je plezier af te schieten alleen maar om een "trofee" aan de muur te kunnen hangen. Als je al een gewei wil ophangen dan koop een die een hert op natuurlijke wijze afgestoten heeft maar schiet daar niet een dier dood voor.
 

Yoeri

Baard
Al mijn geweien heb ik tot nu toe gekocht op marktplaats. Maar ik wil zelf ook de ervaring hebben om er zelf een te schieten. Niet alleen voor het gewei maar ook het vlees. Het is mooi om ook deel uit te maken van de natuur.
 

TMG1961

Baardaap
@Yoeri Oke, gekochte geweien die verzameld zijn nadat de dieren ze afgestoten hebben vind ik geen probleem. Persoonlijk vind ik dat we in een tijd leven waar jacht op in het wild levende dieren niet meer nodig is en al helemaal niet voor de adrenaline kick. Er is wel nog zoiets als gereguleerde jacht om de bestanden niet te groot te laten worden voor de leefruimte die ze hebben. Zoals ik al zei, dit is mijn persoonlijke mening over het onderwerp jagen.
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Voor de sport: nee! Vissen ook niet trouwens. Meld je dan aan als huurling, dan heb je tenminste de kans, dat een ander ook op jou schiet......of een haak in je bek slaat. :(

Als je de vangst daadwerkelijk gebruikt door te eten en de huid te gebruiken, dan wel. :)
 

Yoeri

Baard
@ProfessorMelchior Aanmelden als huurling?!! Hahahaha nee vind ik meer iets voor jou!! :)Nee ik heb de politie opleiding gedaan, en ik doe nu een hbo cursus psychologie. Afijn ik vind jagen mooier dan die overvolle veehouderijen die enkel beesten fokken voor de slacht. Het jagen heeft in mijn ogen nog iets nobels.
Maar goed terug naar de baard. Ik ben trots op het feit dat ik ondanks dat ik niet tevreden was toch de verleiding heb doorstaan om hem er niet van af te scheren. Misschien dat ik in de 4e maand langs een barbier ga. beard on.
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
De aanmelding als huurling zal ik gaan overwegen, want als je de verleiding niet kunt weerstaan en gaat scheren, dan zal ik toch, gewapend met nep-haar en seconden-lijm, op je moeten gaan jagen om je baard te herstellen. ;):D
 

RCM

Baardaap
Dag Yoeri, veranderingen zie je helaas niet goed in 1 week tijd. Maar wat ik wel zie is dat je een enorm goede dekking hebt waar menig baardbroeder op jaloers kan zijn! Ik zou zeggen, lekker door laten groeien want dit gaat echt een mega-baard worden! :)>(Y)
 

Ardjan

Baardaap
Ha @Yoeri , met een week kan ik niet zoveel verschil zien; maar 't mag gezegd worden, je hebt een beste baard! Goeie lengte al, prima dekking, lekker laten groeien!
Top, man! (Y)
 
Banner image
Top