Hoe vaak baardolie?

Hoe vaak doe je baardolie in je baard?

  • Ik gebruik geen baardolie

    Votes: 5 3,1%
  • Eén keer per week

    Votes: 1 0,6%
  • Enkele keren per week

    Votes: 25 15,5%
  • Iedere dag

    Votes: 93 57,8%
  • Meerdere keren per dag

    Votes: 34 21,1%
  • Anders, licht toe...

    Votes: 3 1,9%

  • Total voters
    161

RBBP

Baard
Ik doe er niet met regelmaat baardolie in.
Ik merk dat ik de baard na het douchen prima vind wanneer ik de fohne er overheen haal.
Soms doe ik er een wax in om wat te stylen, maar 5 á 6 dagen per week is hij naturel.
 

Mim

Baard
Ik tel geen druppels maar kijk naar de hoeveelheid olie op m'n hand...... meestal komt het neer op een half pipetje, soms iets meer soms iets minder. Afhankelijk van de olie en hoeveel m'n baard behoefte heeft op dat moment trekt het snel in of blijft het een paar uur vet. In het laatste geval heb ik teveel gebruikt en doe ik de volgende keer wat minder. Is m'n baard snel weer droog doe ik er nog wat bij. Op de plekken in m'n gezicht waar ik een vette huid heb (onder de mondhoeken en kin) gebruik ik eerst pure druivenpit olie omdat daar anders de talgkliertjes snel verstoppen door de baardolie..... Voor mij werkt het zo prima maar ik weet wel zeker dat het voor iedereen verschillend zal zijn en zelfs dan nog zal veranderen naarmate de jaren verstrijken. ;)
 

Texman

Koning Baard
Hoeveel baardolie gebruiken de mannen hier? Zelf gebruik ik vaak 2 tot 4 druppels (vanuit pipetje) , maar ik was gisteren wat aan het google om te kijken hoe je de olie met een borstel goed door je baard krijgt en toen kwam ik een schema tegen over de hoeveelheid vandaar de vraag.

wat ik tegenkwam op het net:
https://www.haarspullen.nl/nl/blogs/haarspullen-info/hoe-gebruik-je-baard-olie/

https://www.baardenco.be/blogs/blog/wat-baardolie-doet-en-hoe-je-het-gebruikt/


Bekijk bijlage 22761
Ik gebruik geen baardolie maar Neofollics Beard Growth Stimulating Serum wat eigenlijk ook een soort baardolie is maar dan geurloos.
Hier gebruik ik 5 pompjes van direct in de baard en verder met de hand goed in-masseer.
Daarnaast gebruik ik baardbalsem en Grooming Tonic van Reuzel ( het laatste alleen als ik mijn baard ga stylen met een Föhn).:)>
 

Mrgourmet

Baard
Meerdere keren per week. Geurloze baardolie
[DOUBLEPOST=1668579667][/DOUBLEPOST]Meerdere keren per dag.... Geurloze baardolie.

Zoals natures box argan.
(Kruidvat)
 

Hendrik63

Baard
1X per dag na het douchen als de baard nog niet volledig droog is een half pipetje met de vingertoppen inmasseren daarna de baard kammen en soms borstelen, borstelen doe ik zelden meestal in combinatie met baardboter. gebruik alleen natuurlijke producten.
 

Macx

Baardaap
Na het douchen en dan later op de dag/avond nog een keer, ik doe er ook balsem in en 's nachts baardboter, die maak ik zelf, plus nog een mix van castorolie en pepermunt olie ook voor de nacht.
Waarom zoveel? Ik hou er van dat de baard lekker zacht aanvoelt en het is ook wel goed voor de baardharen dacht ik.
 
Na het douchen en dan later op de dag/avond nog een keer, ik doe er ook balsem in en 's nachts baardboter, die maak ik zelf, plus nog een mix van castorolie en pepermunt olie ook voor de nacht.
Waarom zoveel? Ik hou er van dat de baard lekker zacht aanvoelt en het is ook wel goed voor de baardharen dacht ik.
Vindt baardboter wel handig als het wat jeukt.. vindt het meer helpen dan de olie maar kan maar een gedachte zijn.. doe dat ook maar s'avonds eens
 

Ivan

Baard
Ik heb tot vandaag nog nooit baardolie gebruikt, dus ik heb "ik gebruik geen baardolie" besteld. Maar, dit gaat binnenkort veranderen, want heb vandaag baardolie die ik gisteren besteld heb in de brievenbus gekregen.
 
Banner image
Top