Baardgroei Proces Topic

Ja wel leuk hè rob maar zonder leesbril lijkt alles op elkaar hahahaha.
Moest wel even wennen eraan dat je hem ook had.
Ja zijn leuk en vroeg aan RCM hoe je die maakt.
Maar voor ik antwoord kreeg had hij hem al klaar voor me en klein détail,met tattoo hahahahaha.

Ik begrijp wat je bedoeld. Ik keek daarstraks ook naar mijn avatar van... " O ja , dit ben ik nu ! " :D
Ja. Sympathieke mannen hier ! (Y)... Respect daarvoor!

@Weeble ... er komen er geregeld nieuwe bij ook .

@RCM Inderdaad een geweldige dekking!!! ( zo heb ik toch nog iets on topic gezegd :))
 

RCM

Baardaap
@Texman Ha Willem. Ik zal jou vraag even in mijn eigen topic beantwoorden! Na omstandigheden gaat het best wel weer goed. Ik dacht vanochtend nog voor de spiegel, zo zeg, dat heeft wel een week geduurd voordat ik weer gewend was aan mijn eigen spiegelbeeld, zonder baard dus. Wat ik nu wel weet, is dat ik mij zekerder voelde met baard dan nu zonder. Ik heb mij sinds een week nu dus ook niet meer geschoren. Stapje bij stapje wordt het allemaal weer een stuk hariger in mijn gezicht, waardoor ik mij dus ook steeds weer een stukje beter voel. Deze keer dus geen doel meer, en probeer ik te doen waar ik mij het beste bij voel, in de hoop dat ik mijn dwang betreft mijn baard, onder controle kan houden. Vooralsnog kijk ik uit naar het moment dat die weer helemaal dicht is, ik schat over een week of 7/8. Erg leuk dat je het even vroeg! Groet Roy (Y)
 
Laatst bewerkt:

Texman

Koning Baard
Ha Roy,
Ben blij voor je dat het weer lekker gaat. En ook een leuke ervaring is je voelt je beter met baard dan zonder. Dat is dus alvast winst.
Ga lekker zo door en hou het relaxt.:)
Texman:)>
 

Kale666man

Baardaap
Mooi maat dat je ook weet dat we met je meeleven en dat jij beter in je vel komt te zitten is helemaal top.
Lekker doorgaan gozer en doen waar jij je het best bij voelt.
Maar zo zie je maar weer,het zal wel weer ergens goed voor zijn geweest
En net wat Willem zegt lekker relax hoor.(Y)
 

RCM

Baardaap
@Kale666man Dank je Richard! Dat maakt dit forum ook juist zo leuk. Hier zijn we geen 'nummertjes', maar gewoonweg mensen die elkaar respecteren en steunen indien nodig is! En tja, je word pas ervaringsdeskundige als je het zelf hebt ondergaan ;)! We gaan zo goed als het kan, er lekker relax mee door! Thnx vriend! :)(Y)
 

Kale666man

Baardaap
Mooi Roy maar bij jou had ik dat gelijk al en dat weet je zelf ook.
Dus ik heb echt heel veel aan jou te danken ook want anders was ik niet zover gekomen en net als de rest blijf je voor mij altijd een deel wat nooit zal weggaan.
 

RCM

Baardaap
@TMG1961 Ik laat hem voorlopig zeker gewoonweg weer groeien, heb geen keus hé, want er zit nog niet zoveel :(;)... Ik stel mij inderdaad geen doel meer, en zeker geen doel meer voor op de lange termijn (heard, yeard). We gaan het zien en het zal vast goed komen! (Y)
[DOUBLEPOST=1519569695][/DOUBLEPOST]@Kale666man . Thnx maat, je bent echt een beste man! (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
 

Texman

Koning Baard
Ha Roy,
Ik had ook geen doel behalve dat ik hem wat langer wilde hebben.
Zoals je weet doe ik dat op mijn eigen manier. Iedere week werk ik mijn baard een heel klein beetje bij (uitstekende haren en soms een beetje vorm).
Het is allemaal minimaal maar zo blijft het wel leuk en relaxt. :)Er is sinds november aardig wat bij gekomen qua lengte en volheid.
Ik vindt het leuk en krijg ook positieve reacties zelfs van doktersassistentes in het ziekenhuis zij herkennen mij aan mijn baard. En dat op mijn leeftijd:D
Groetjes Texman:)>
 
Banner image
Top