Baarden een bbqen

piebe

Stoppelbaard
Volgens ben ik zeker niet de enige die de hobby bbqen heeft

Nou ja hobby.....

We zijn eind vorig jaar er zelfs een kleine onderneming mee gestart
 

Bijlagen

  • IMG-20240210-WA0019.jpg
    IMG-20240210-WA0019.jpg
    396,4 KB · Weergaven: 17

piebe

Stoppelbaard
Met pasen pakken wij ook natuurlijk een beetje uit

Beetje pulled chicken gemaakt
 

Bijlagen

  • IMG_20240401_143846.jpg
    IMG_20240401_143846.jpg
    3,6 MB · Weergaven: 8
  • IMG-20240401-WA0000.jpeg
    IMG-20240401-WA0000.jpeg
    1,6 MB · Weergaven: 8

piebe

Stoppelbaard
Vandaag weer lekker bezig geweest

Een stuk showvlees
Een lekker stukje zalm en wat bij gerechten

Hier hebben 20 man heerlijk van gesmuld
 

Bijlagen

  • IMG-20240406-WA0003.jpeg
    IMG-20240406-WA0003.jpeg
    1,6 MB · Weergaven: 6
  • IMG-20240406-WA0005.jpeg
    IMG-20240406-WA0005.jpeg
    885,5 KB · Weergaven: 6
  • IMG_20240406_173217.jpg
    IMG_20240406_173217.jpg
    2,7 MB · Weergaven: 6

piebe

Stoppelbaard
Zoooooo maar dat ziet er goed uit!
Haha ja ik heb van mijn passie een soort van bedrijfje gestart

We proberen de prijs zo laag mogelijk tehouden en de kwaliteit zo hoog mogelijk

Het gaat mij er om dat ik mensen kan laten genieten van een nieuwe bbqen

Ik weet niet hoe het hier zit met bijeenkomsten onder ons baardmannen
 

Rateliff

Stoppelbaard
Thuis 2 kamado’s staan die ik het hele jaar door gebruik..

Gisteren aubergines gemaakt met een marinade van sojasaus en daarop lente-uitjes en rode peper met sesamzaad en simpele saté-tjes erbij ook gemarineerd met sojasaus..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

tijn

Zware baard
Haha ja ik heb van mijn passie een soort van bedrijfje gestart

We proberen de prijs zo laag mogelijk tehouden en de kwaliteit zo hoog mogelijk

Het gaat mij er om dat ik mensen kan laten genieten van een nieuwe bbqen

Ik weet niet hoe het hier zit met bijeenkomsten onder ons baardmannen
Leuk dat je van je hobby je beroep hebt gemaakt. Ook ik heb geen idee hoe het met bijeenkomsten zit, ik woon zeg maar niet echt in de buurt hahaha. Vroeger weet ik was er een baardborrel, maar die is volgens mij tijdens corona gesneuveld. Maar wie weet kan er weer eens zoiets worden geregeld. Maar nog maals voor mij is dat niet te doen.
 

piebe

Stoppelbaard
Thuis 2 kamado’s staan die ik het hele jaar door gebruik..

Gisteren aubergines gemaakt met een marinade van sojasaus en daarop lente-uitjes en rode peper met sesamzaad en simpele saté-tjes erbij ook gemarineerd met sojasaus..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Kijk hier hoopte ik op

Meer baardmannen die lekker aan het grillen
Of slow cooking zijn

Ik ga niet zeggen wat ik heb staan mijn schuur puilt uit

Oke oke ik doe het toch

Een 13 inch Oklahoma smoker
2x een bastard urban large
1x een bastard urban compact
1x een pitboss Pro Series 4 verticale pallet smoker
1x een rookoven

Ja uit de hand gelopen behoorlijk zeg maar
 

piebe

Stoppelbaard
Leuk dat je van je hobby je beroep hebt gemaakt. Ook ik heb geen idee hoe het met bijeenkomsten zit, ik woon zeg maar niet echt in de buurt hahaha. Vroeger weet ik was er een baardborrel, maar die is volgens mij tijdens corona gesneuveld. Maar wie weet kan er weer eens zoiets worden geregeld. Maar nog maals voor mij is dat niet te doen.
Wat is uit de buurt

Ik ben woonachtig in Friesland das ook niet centraal ofzo

Maar me beroep is en blijft chauffeur spellen

In onze directe omgeving werdt is steeds vaker gevraagd of ik de bbq wou verzorgen bij hun feesten
 

tijn

Zware baard
Wat is uit de buurt

Ik ben woonachtig in Friesland das ook niet centraal ofzo

Maar me beroep is en blijft chauffeur spellen

In onze directe omgeving werdt is steeds vaker gevraagd of ik de bbq wou verzorgen bij hun feesten
Nou ik zit denk ik nog iets verder uit de buurt. Mallorca.
 

Rateliff

Stoppelbaard
Heb je die zalm ingesmeerd met een mosterdsaus en een laag bastaardsuiker?

Gebruik zelf op de zalm enkel zout en een heerlijke gekruide peper. Ook wel eens een nachtje in een laagje whisky gelegd, smaakt super goed maar vind de vrouw minder lekker..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

piebe

Stoppelbaard
Heb je die zalm ingesmeerd met een mosterdsaus en een laag bastaardsuiker?

Gebruik zelf op de zalm enkel zout en een heerlijke gekruide peper. Ook wel eens een nachtje in een laagje whisky gelegd, smaakt super goed maar vind de vrouw minder lekker..


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
En vergeet niet een beetje zout en na het warm roken een beetje peper
 
Banner image
Top