Slechte ervaring baardkapper

Laurent1965

Zware baard
Een baard bijwerken is toch eigenlijk ook iets anders dan een strak kapsel knippen.
De term barbier wordt voor mij TE vaak gebruikt, ok, men is kapper maar een epic baard creëeren, toch een heel ander verhaal.
De zaak waar ik voor de grote beurt ga lopen er veel rond, ook dames, ik hou het bij 2 heren die (nog) aan mijn baard mogen komen.....;)
 

Ardjan

Baardaap
Ik hoorde pas van iemand, ook een baarddrager; die laat z'n baard doen, alléén door een barbier die zelf ook een baard heeft; ....en dan zó, zei hij; die baard van de barbier moet groter zijn dan die van mijzelf, zodat ik weet dat het een echte 'baardenkenner' is; en dus één die weet wat het is wat een baard voor iemand betekent! :):D
 

Stephan

Baard
Oef, dan zit ik niet goed mijn mijn barbier... maar hij doet wel goed zijn werk.. :eek: wat nu? Ik blijf het toch zeggen jongens, even de recensies lezen van de barbier waar je heen wil gaan en meerdere malen je doel aangeven.

Dan kan het niet misgaan toch?

Ik mag 29 augustus weer naar de barbier, nu al zin in :)>(Y)
 

Texman

Koning Baard
Het is leuk als je barbier zelf ook een baard heeft, maar je hebt gelijk het vakmanschap staat bovenaan en of dat goed is daar kom je alleen maar achter door je baard te laten verzorgen. En daarbij moet goed aangeven wat je wil en als de barbier steeds aangeeft wat hij doet dan kan ook nog je ook nog ingrijpen als het je niet bevalt.
Ik heb het gevoel dat mensen dat wat moeilijk vinden zeker als ze voor het eerst bij een barbier zijn. De barbier zal hier echt geen probleem mee hebben want die vind het prettig om een goede klant-relatie op te bouwen. Voor het weinige hoofdhaar dat ik heb ga ik al jaren naar dezelfde kapper, die weet wat ik wil en dat gaat altijd goed. Ook weet hij dat hij niets met mijn baard mag doen terwijl hij mij wel complimenten geeft m.b.t. hoe mijn baard er uit ziet. dat is leuk, toch. :)
 
Banner image
Top