Naar welke muziek luister jij op dit moment?

Nib85

Volle Baard
Je moet er van houden, maar ik vind het fantastisch.
Malcolm Holcombe. Erg bijzondere man, 2 keer live mogen zien. Z’n gezondheid gaat op het moment iets minder, maar ik hoop er nog minimaal een 3e keer aan vast te mogen knopen.

hij ziet er uit als een zwerver (en zo klinkt hij ook en speelt hij gitaar), maar ik hou wel van dat rauwe randje bij de muziek.

 

Joep

Zware baard
Kom maar op met de regen!
Ik heb mijn psychedelische L.S.D.-bril opgezet, de jodium-dia's zitten in de projector, het visnet met glazen bollen hangt aan het plafond, het matras ligt op de grond en nu ga ik op mijn plateauzool-schoenen een onduidelijk dansje uitvoeren.

Altijd een heel leuk nummer gevonden. (Y)

Nog meer psychodelisch,
 
Laatst bewerkt:

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Je moet er van houden, maar ik vind het fantastisch.
Malcolm Holcombe. Hij ziet er uit als een zwerver (en zo klinkt hij ook en speelt hij gitaar), maar ik hou wel van dat rauwe randje bij de muziek.]
Ik kende hem nog niet. Interessant!
Bij de term rauw randje sprong de Nijmeegse zanger/pianist Clemens van der Ven in mijn gedachten. We kenden elkaar van het Oerol Festival, Boulevard of Broken Dreams, de Parade en ik geloof dat onze eerste ontmoeting tijdens de avond-optredens bij de Nijmeegse Vierdaagse is geweest ergens in de jaren '80.
Clemens is een fantastische pianist, totaal doorgezopen, gesnoven en gerookt en is moeilijk om mee samen te werken. Wel een heel rauw randje hier te zien op een of ander onduidelijk huiskamer-optreden.

 
Banner image
Top