Lockdownbaard

Laurent1965

Zware baard
Gewoon doorgaan, meestal draaien ze wel bij na een tijdje.
Ik heb wat commentaar over me heen gekregen...
In maart dit jaar, toen Corona ons op het werk verplichtte tot medische mondkapjes en een streng beleid, mijn baard geheel afgeschoren, in 10 minuten 5 jaar groei de container in.:mad:
Ik heb toen met name op het werk meer commentaar gekregen dan met baard, "ziet er niet uit.., gauw weer staan laten"... :eek::eek::eek:
Hele tijd moeten aanhoren, nooit meer doen. :D:D
Na verloop van tijd kennen ze je niet anders.

Waarom een baard? Omdat we het waard zijn! ;)
Groet, Laurent.
 

Dirkie

Baard
Week 5 update: so far so good als je het mij vraagt. Weinig tot geen jeuk meer, dagelijks beetje aanklooien met olie, zeep en balsem en ergens volgende maand maar eens oriënteren op een barbier-bezoekje. Ik heb een topkapster, maar baarden doet ze helaas niet. Tips voor regio Zuid-Limburg zijn welkom. Heb al wat rondgekeken online (ook in het topic) maar "gebruikerservaringen" kom ik niet veel tegen. 1111.jpg 1111side.jpg
[DOUBLEPOST=1605096363][/DOUBLEPOST]
Haha heb m doorgestuurd... er werd niet op gereageerd :(
 
Volhouden is mijn advies. Mijn vrouw is ook geen baardfan. Maar nu koopt ze toch spulletjes voor de baard voor me. Het heeft tijd nodig. En in je omgeving zullen er ook zijn die commentaar geven.
Ik hoorde ook al termen als al qaida , kabouter en dat soort fijnbesnaarde uitingen die ongevraagd je kant op gaan. Hou vol en na een tijdje veranderd dat in bewonderende blikken en positieve reacties.
 

Jimmy16

Baard
Al qaida is ook hier een topper, vooral mijn ouders hebben het er lastig mee. Mijn vrouw heeft ook meermaals geklaagd en idd nog steeds geen fan. Het geklaag wordt minder, maar is nog niet helemaal weg.

Ga zo verder (Y) je baard staat je voortreffelijk komt helemaal goed! :)>
 

Boss

Baard
Niets aantrekken van dat geklaag. Ik kreeg het vooral te horen van m'n vrouw, dochters en zelfs van mijn moeder en vrouwelijke collega's.
Nu na circa 6 maanden verder en een barbier bezoek verder. Zien ze nu in waarom ik de baard aan het kweken was en snappen inmiddels ook dat mijn baard en ik onafscheidelijk zijn. Om ergens te komen moet je nou eenmaal een wat minder prettige periode door qua lengte even als de netheid.
Beardon!
 

Blokkie

Baard
Al qaida is ook hier een topper, vooral mijn ouders hebben het er lastig mee. Mijn vrouw heeft ook meermaals geklaagd en idd nog steeds geen fan. Het geklaag wordt minder, maar is nog niet helemaal weg.

Ga zo verder (Y) je baard staat je voortreffelijk komt helemaal goed! :)>
Ja die is nieuw bij mij "Al qaida" vnl bij mn ouders en mn manager .De stiekeme vroeger konden we gewoon kussen krijg ik regelmatig van mn vriendin ach lekker rustig

Verstuurd vanaf mijn SM-N960F met Tapatalk
 

Diederik

Volle Baard
Leukleuk! lekker toch om je gezinsleden te klieren met je gezichtsbeharing?

En er komt een tijd dat ze 'hem' (ook) niet meer kwijt willen
 

Dirkie

Baard
OK confession time... Ik ben gezwicht onder zware psychologische druk en heb de boel afgeschoren. Het zat er wel al een beetje aan te komen. Baard is leuk maar niet te koste van alles hahaha! Gelukkig heb ik een deal kunnen sluiten: vrouw geen gezeik meer over die baard, en ik geen gezeik meer over corona (één van mijn favoriete hobby's wás mijn gezinsleden erop wijzen de handen te wassen). Hij gaat dus weer gewoon groeien. Laten we deze kink in de kabel gauw vergeten. Ik post een update zodra ik weer een maandje of 2 verder ben. Beard on!
 

zenn

Zware baard
50077494a4cb5.jpeg
 
Banner image
Top