Laurent1965
Zware baard
Helemaal mee eens, nou ben ik ook nog eens niet van veel aardappelen...., eigenlijk eten we elke dag met olijfolie, knoflook etc, zuidelijke keuken past goed in dit patroon.Ik geloof je. Ik merk zelf ook dat de behoefte aan vlees erg afneemt. Ik kook ook erg gevarieerd en lekker, maar over het algemeen ben ik ook wel meer tijd kwijt in de keuken. Nu vind ik het wel leuk om te koken, maar daar heb je ook niet altijd de tijd voor. Bovendien vind ik het lastig om de oer-Hollandse pot te koken, aardappels met groente, dat is zonder vlees redelijk saai, daardoor eet ik voor een Hollander vrij weinig aardappels en sommige groentes kan ik daardoor niet veel mee.
Lekkere vega pasta, Blandade de Moreau ( aardapp.puree met olijfolie, knoflook, geitenmelk en stokvis-kabeljauw uit de oven ) met een salade... Comfortfood!
Laatst bewerkt: