Bossman

thuisgekomen met een kotegevoel,

Discussie in 'Barbiers en baardshops' gestart door Bernhardus, 1 feb 2019.

 1. Bernhardus

  Bernhardus Stoppelbaard

  Gisteren even naar de enige barbier in Ermelo geweest.ik noem geen namen maar google weet die wel.
  Na duidelijk gezegd te hebben wat mijn wens was:halslijn wat bijwerken en de wat wegspringende haren wat weghalen ging hij voortvarend aan het werk.Na eigenlijk alleen maar een tondeuse te hebben gebruikt was dit het resultaat na een half uur:
  scheve halslijn(verschil van links en rechts 1,5 cm) wat dus na correctie resulteerde in een halslijn die net onder mijn kaaklijn ligt.Iets wat ik absoluut NIET wilde.Ik wilde die lijn lager,een ferme hap uit mijn snor en een bloedend litteken.
  Ik vroeg nog halverwege of hij me geraakt had omdat hij ineens met aluin in de weer was maar dat was niet zo,nou:toch wel dus en dat is een behoorlijk pijnlijk litteken wat met dit weer flink zeer doet.
  Waarom heb je halverwege niks gezegd zullen jullie je misschien afvragen.Ik draag een vrij sterke bril en ben spreekwoordelijk stekeblind.En toen ik door had wat er mis ging was het kwaad al geschied.Ik had immers geen recente ervaring om gelijk de conclusie te trekken dat er iets mis ging en eerder wat te zeggen.
  Ik ga dus ook nooit meer die barbershop toe,ook al werkt daar naar het schijnt de beste barbier van Europa.
  Niet om de centen maar gewoon omdat ik na 25 jaar weer voor het eerste een bezoekje breng aan een barbier en dan zo behandeld word.
  Er is me een corrigeer sessie aangeboden maar die laat ik aan mij voorbij gaan.
  Ik moest dit even van me afschrijven,pisnijdig was ik.Ik laat de boel nu het eerste half jaar maar gewoon gaan,ik zie het wel.
  Ik heb al moeite met mensen vertrouwen,heb slechte ervaringen uit het verleden en dan dit.Ik voel me echt beroerd.tuurlijk gaat het maar om een baard maar er zit voor mij meer achter.Ik voel me met baard wat meer mens,geaccepteerd zeg maar.En dat is nu behoorlijk verknipt.
  Tips over een goede barbier op de Veluwe hoor ik graag.Kan ik zien waar ik eventueel wel goed behandeld wil worden als ik mijn zelfvertrouwen weer een beetje heb opgebouwd,
   
  Laatst bewerkt: 1 feb 2019
 2. Cowboy

  Cowboy Moderator Staff Oerbaard

  Jammer van dit te horen.
  Halverwege tussenkomen is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan trouwens.
  Hopelijk kan je over enkele maanden spreken van een minder aangenaam moment en heb je ondertussen weer genoeg lengte om deze keer bij een betere barbier terecht te komen voor een leukere ervaring.
   
  Bernhardus en Hans vinden dit leuk.
 3. Hans

  Hans Zware baard Oerbaard

  Wat @Cowboy zegt (Y)
  Blijf het zonnetje zien, ook achter de wolken schijnt die. Nu even flink de ziekte erin hebben mag maar laat het daarna achter je en richt jezelf op de toekomst. Voor je het weet is het allemaal weer aangegroeid tot een prachtige volle baard, Beard On :)>
   
  Bernhardus vindt dit leuk.
 4. Bernhardus

  Bernhardus Stoppelbaard

  Korte update:blijkbaar leest de barbier/shophouder ook mee op dit forum.Hij heeft contact met me opgenomen.We hebben een goed gesprek gehad,was niet zo als dat hij klanten wilde behandelen.De barbier die mij getrimd had was een werknemer en die had hij ook gesproken.Volgende week een afspraak gemaakt om te zien wat er gebeurd is en hoe verder.Ik vind het positief dat hij mee wil werken aan een oplossing,
   
  Carlstein11, Brumratt, Drossie en 5 anderen vinden dit leuk.
 5. Hans

  Hans Zware baard Oerbaard

  Netjes dat hij contact met je heeft opgenomen, hopelijk is de oplossing naar wens.

  Succes (Y)
   
  Bernhardus vindt dit leuk.
 6. Texman

  Texman Baardaap

  Ha @Bernhardus ,
  Dat is een behoorlijk vervelende ervaring met die barbershop en ik kan begrijpen dat je daar boos over bent.
  Je voelt je gewoon niet serieus genomen.
  Wel goed dat de barbier jou heeft gebeld om een afspraak te maken.
  Sterkte Texman:)>
   
  Bernhardus vindt dit leuk.
  Mijnbaard Woody Citrus Baardset
Bearded Bastard beard oil and balm

Deel Deze Pagina