Azbane

Stern Ungarische Bartwichse.

Discussie in 'Snorren informatie' gestart door ProfessorMelchior, 6 dec 2019.

 1. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Stern Ungarische Bartwichse in Nederland beter bekend onder de naam Hongaarse snorrenwas werd me toegestuurd door www.thealphamen.nl uit het mooie Groningen.
  30 ml. in een handige plastic flacon, die je makkelijk in de broekzak laat glijden voor het geval, dat je gedurende de dag de snor bij zou willen werken. 100% natuurlijke ingrediënten, want de Hongaarse snorversteviger is samengesteld uit bijenwas,Arabische gom en water.
  Even zacht in de tube knijpen en de crême landt als tandpasta op de vingers, waarna deze zeer makkelijk in de snor is te masseren. Nog even in het gewenste model kammen en de haren van de bovenlip zitten keurig en stevig.
  De Stern Hongaarse Snorrenwax heeft niet de hold van schokbeton, maar het model blijft goed zitten. Mocht de snor in de war komen te zitten, dan gewoon even de kam erdoorheen en de Hongaar doet zijn werk weer.
  Geur heeft de Hongaar nauwelijks, maar er vleugt een spoortje van "prettig".
  Wit in de flacon en kleurloos in de snor en uitwassen gaat zeer snel met een beetje lauw kraanwater.

  Is er ook een minpunt?
  Jazeker, eentje!
  De Germanen uit het Duitse Bremen, wiens grootouders toch vijf jaar over ons land geheerst hebben, zijn in de veronderstelling, dat het gebied ten westen van hen gelegen Noorwegen is. :confused:
  De goed verstopte gebruiksaanwijzing, geprint aan de binnenzijde van de verpakking, is voor de Nederlanders dus in het Noors genoteerd.

  De kleurloze Stern Ungarische Bartwichse is een prettige, goede snorrenversteviger voor alledag en voor diegenen, die geen voorstander zijn van een snoeiharde knevel, oftewel in goed Nederlands: ' sett skjeggen i ønsket form'.

  image.jpeg
   
  Robin83, Joep, JackL78 en 3 anderen vinden dit leuk.
 2. Hartenheer

  Hartenheer Zware baard

  Zouden ze eindelijk eens beseffen dat die schokbeton die je met veel moeite handelbaar maakt toch niet fijn is om mee te werken?
   
  Joep en ProfessorMelchior vinden dit leuk.
 3. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Het is denk ik meer voor welke gelegenheid je er gebruik van wilt maken. Een doordeweekse dag op het werk of de stad in, dan een soepele snor en een avond uit of een officiële gelegenheid, dan de snor strak in model.
   
  Joep vindt dit leuk.
 4. Joep

  Joep Volle Baard

  Ik heb wel even genoeg baar/snor producten aangeschaft de laatste tijd, maar deze maakt me toch nieuwsgierig.
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 5. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Zonder meer de moeite (en het geld) waard. (Y)
   
  Texman en Joep vinden dit leuk.
Bearded Bastard beard oil and balm

Deel Deze Pagina