Dutchbeards

Snorrenwax

Discussie in 'Snorren informatie' gestart door Erikpriem, 13 jun 2016.

 1. ProfessorMelchior

  ProfessorMelchior Administrator Staff Oerbaard

  Dank voor de informatieve review.
   
  SimonvdSteen vindt dit leuk.
 2. SimonvdSteen

  SimonvdSteen Baard

  Inmiddels ook de Captain Fawcett's Booze & Baccy's uitgetest en ik moet zeggen dat het aanbrengen mij alles meeviel. Het is inderdaad wat lastiger dan eerdere producten die ik geprobeerd heb, maar met oog op het feit dat een Snorrenwax is, is een simpel nageltje meer dan genoeg.

  Toen ik mijn Enhanced Murray's in het begin gebruikte smeerde ik het inderdaad heel fanatiek uit over mijn duim, wijs- en middelvinger, maar de afgelopen weken smeerde ik het direct vanaf de top van m'n wijsvinger direct uit langs de Snor en Handlebar.

  Hoewel ik het product pas 2x gebruikt heb, lijkt de hold behoorlijk te zijn. Wel speel ik met de gedachte om er misschien toch zelf nog wat bijenwas aan toe te voegen om enerzijds de hold en tevens wat langer met een potje te kunnen doen.

  De geur is overigens niet aan mij besteed. Hoewel het absoluut geen vervelende geur is, is hij in het begin wat te overheersend voor mij en overheerst met name de overheersende geur die ook is terug te vinden in de Superfurry's Rum & Raisin's staat mij tegen, maar ach, dan hebben we de limited edition in ieder geval geprobeerd, haha.
   
  GlennBG en ProfessorMelchior vinden dit leuk.
 3. Mrgourmet

  Mrgourmet Baard

  Ik gebruik sinds een jaar GOT2BE gel in mijn snor,

  zie post:
  Mr.Gourmet z'n Baard en Handlebar snor.

  aanrader!
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
 4. Giant

  Giant Baard

  Ik ben zelf heel tevreden over de Blauwe Reuzel. De krul die daarmee zeer regelmatig in mijn snor draai blijft de hele dag netjes zitten.
   
  ProfessorMelchior en Texman vinden dit leuk.
Bearded Bastard beard oil and balm

Deel Deze Pagina