Dutchbeards

Reviews

Discussie in 'Forumgerelateerde suggesties en opmerkingen' gestart door MaartenK, 17 feb 2019.

 1. MaartenK

  MaartenK Baard

  Ik ben nog maar kort hier op het forum. Dus een beetje beschaamd permitteer ik het mij om nu al een suggestie te doen :rolleyes:. En misschien is mijn suggestie hier al ergens eens voorbij gekomen. Maar wat ik mis is eigenlijk een apart forum voor Reviews. Er is wel al een forum voor verzorgingsproducten en ervaringen maar dat is voor mijn gevoel nogal ruim genomen en wordt daarom misschien wat onoverzichtelijk. Uiteraard kom je met de zoekfunctie een heel eind als je over een bepaald product iets wil weten, maar toch zit het voor mijn gevoel wat door elkaar.
  Een apart review forum, mogelijk uitgesplitst in de soorten producten (baardolie, was, balm etc) lijkt mij handiger. En biedt ook de mogelijkheid voor de forumleden om directer bij de specifieke review hun ervaringen te delen.

  Dus forumnaam:
  REVIEWS
  en dan onderverdeling:
  BAARDOLIE
  BAARDBALM
  etc.

  Maar nogmaals, ben een newbee, dus ik opper het maar gewoon. En is het niks, ook prima hoor!
   
  Yainderidoo vindt dit leuk.
 2. Cowboy

  Cowboy Moderator Staff Oerbaard

  Het idee op zich is niet verkeerd, maar om bestaande topics, zeker waar er meerdere producetn met elkaar vergeleken worden, zullen niet zo maar kunnen onder één of andere noemer geplaatst worden.
  Je moet ook wel een aantal subforums gaan bij maken en dat is iets voor de admin (net als het zoeken en verplaatsen van al de andere topics).

  Ik merk duidelijk de IT-achtergrond in je vraag. De meesten zijn hier echter voornamelijk baardliefhebber, en minder IT'er :oops:
   
 3. MaartenK

  MaartenK Baard

  LOL. Tja, het blijft in je bloed zitten. Ooit begonnen als Unix beheerder/admin en nu nog steeds bezig in de ICT. Wat ook niet meehelpt is dat ik jarenlang hobby-matig als admin en moderator heb gewerkt bij een forum. Dus mijn kijk is daarom soms net wat anders. Geef je helemaal gelijk!

  Op zich zou de fora aanmaken en topics verplaatsen niet zo' n zware klus moeten zijn. Ligt wel natuurlijk aan de mogelijkheden in je admin panel.
  Maar mee eens. Er zit best wel wat werk aan vast. En zoals ik al aangaf. Was maar een ideetje hoor.

  Zo dan nu de IT terzijde en gewoon weer verder als baardliefhebber (Y)
   
  Yainderidoo en Hans vinden dit leuk.
Bearded Bastard beard oil and balm

Deel Deze Pagina