Damn Good Soap

Beardbalm die niet glanst

Discussie in 'Verzorgingsproducten en ervaringen' gestart door Neonblack, 1 feb 2021.

 1. Neonblack

  Neonblack Stoppelbaard

  Goedemiddag baard enthousiastelingen. Ik lees al een tijdje mee en ben sinds een maand of 4/5 ook begonnen aan een baardreis (moet me nog een keer voorstellen).

  Heb al wat verschillende producten geprobeerd qua olie en balm en ben eigenlijk nieuwsgierig of iemand een tip heeft voor een beardbalm die de haren mat laat en de baardharen niet zo laat glanzen en ook een beetje hold geeft om het gewoeker een beetje in toom te houden?

  Heeft iemand ervaring met de private stock balm van Captain Fawcett? De olie daarvan gebruik ik graag en die geur vind ik goddelijk.
   
 2. Texman

  Texman Koning Baard

  Neonblack vindt dit leuk.
 3. Pellie

  Pellie Guest

  Mr. Dutchman Kickenbalsem glanst niet.
   
  Neonblack en Texman vinden dit leuk.
 4. Neonblack

  Neonblack Stoppelbaard

  Had het bij "Mijn Baard' ook even gevraagd en hij raad ook Pellie zijn voorgestelde Balsem aan. Wellicht die maar even proberen. De laatste die ik heb gekocht is van Mr Bear, de citrus versie, maar alhoewel ik altijd graag producten met citrus geur gebruik ruikt deze erg muf en staat het me nogal tegen. Dus vandaar direct maar ook gekeken naar iets waar je niet met een glanzend smoelwerk door het leven moet :p Blijft met geuren altijd een gok met nieuwe producten helaas.
   
  Pellie en Texman vinden dit leuk.
 5. Neonblack

  Neonblack Stoppelbaard

  De Kicken Balsem gekocht en helaas de geur is iets wat mij extreem tegen staat, helaas precies niet mijn ding! Ik ga het denk ik in de toekomst maar houden bij Mad Viking en Captain Fawcett :D

  Wel goede balsem verder.
   
  Laatst bewerkt: 10 feb 2021
  Texman en Pellie vinden dit leuk.
Mad Viking Beard Butter

Deel Deze Pagina