Snorrenwax

Inmiddels ook de Captain Fawcett's Booze & Baccy's uitgetest en ik moet zeggen dat het aanbrengen mij alles meeviel. Het is inderdaad wat lastiger dan eerdere producten die ik geprobeerd heb, maar met oog op het feit dat een Snorrenwax is, is een simpel nageltje meer dan genoeg.

Toen ik mijn Enhanced Murray's in het begin gebruikte smeerde ik het inderdaad heel fanatiek uit over mijn duim, wijs- en middelvinger, maar de afgelopen weken smeerde ik het direct vanaf de top van m'n wijsvinger direct uit langs de Snor en Handlebar.

Hoewel ik het product pas 2x gebruikt heb, lijkt de hold behoorlijk te zijn. Wel speel ik met de gedachte om er misschien toch zelf nog wat bijenwas aan toe te voegen om enerzijds de hold en tevens wat langer met een potje te kunnen doen.

De geur is overigens niet aan mij besteed. Hoewel het absoluut geen vervelende geur is, is hij in het begin wat te overheersend voor mij en overheerst met name de overheersende geur die ook is terug te vinden in de Superfurry's Rum & Raisin's staat mij tegen, maar ach, dan hebben we de limited edition in ieder geval geprobeerd, haha.
 

Giant

Zware baard
Zojuist de Rode Reuzel voor het eerst geprobeerd en moet zeggen dat dit eigenlijk wel een deceptie is.

Allereerst doet het waterige karakterij voorspellen dat de hold hiervan de middag niet gaat halen en de snor hangt voor m'n gevoel na 4u wat meer dan met mijn Enhanced Murray's

Daarnaast is de smaak heel scherp / oorsmeerachtig bitter, nu hoor ik je denken, het is een stylingsproduct, geen voedingsmiddel, maar met een (wat langere) snor kun je nou eenmaal niet ontkennen dat er van tijd tot tijd een haar tegen je lip aan drukt / bij het eten mee naar binnen gaat. Met mijn Murray's Solution heb ik dit nooit opgemerkt omdat deze kennelijk een stuk neutraler van smaak is.

Ik ben zelf heel tevreden over de Blauwe Reuzel. De krul die daarmee zeer regelmatig in mijn snor draai blijft de hele dag netjes zitten.
 
Banner image
Top