Bruut Barbershop Roosendaal

Sherlock

Stoppelbaard
Gisterenavond pas voor de 2e keer naar een barbier gegaan, nu ongeveer 19 maanden baarddragend. (1e keer na 3 maanden)
Deze keer Bruut in Roosendaal
Geen grote shop, kunnen twee mensen tegelijkertijd geholpen worden, bankje binnen en buiten om te wachten. Alles lekker op het gemak en biertje of whiskey er bij naar keuze.

Ik ging naar deze barbier gezien er heel veel mensen lovend over spraken op internet, dus durfde ik het wel aan.
Voor mijzelf had ik bij mijn baard het idee was dat de lijnen aan de zijkanten van mijn baard niet gelijk liepen, daar moest dus wat aan gebeuren.
Uitgelegd aan Elvar (de eigenaar) wat ik wilde en hij ging aan de slag maar stopte al heel snel. Eerlijker kon hij niet zijn hij gaf aan er is hier niets aan te doen, als je zegt dat je een week geleden bij de barbier bent geweest dan geloof ik het direct. Snor had ook geen zin stond er prima bij en na 2 haartje weg te hebben gehaald is hij dara ook maar mee gestopt.
Afrekenen mocht ik ook niet dat daar zou hij zich echt niet goed bij voelen.
Rustig biertje erbij buiten en lekker napraten met tevens geregeld voorbijgangers die een praatje maken, zwaaien enz.

Blijkbaar doe ik iets goed bij mijn eigen baardonderhoud, dat was super om te horen, blijkbaar ben ook ik gewoon te kritisch op mijn eigen baard.
Bij deze voor een mooie baardbewerking en goed advies kan je hier terecht!!
 

VinK

Baard
Hey allemaal,

Vandaag net iets minder dan 3 maanden mijn baard aan het laten groeien. Vandaag ook voor de eerste keer naar de barbier.

Ik ben bij Bruut barbershop in Roosendaal geweest. Een gezellige kleine shop. Elvar, de eigenaar, heeft mijn baard getrimd. Ik ben er heel erg tevreden over! Een aangename en vriendelijke man. Ik kreeg een biertje en we besproken heel rustig wat we met mijn baard gingen doen. Elke keer voor hij iets deed legde hij het eerst nog eens uit. Hij luistert echt en is heel goed in wat hij doet. Dus jongens, zeker een aanrader!
 

Giant

Zware baard
Hey allemaal,

(...) Elke keer voor hij iets deed legde hij het eerst nog eens uit. Hij luistert echt en is heel goed in wat hij doet. (...)

Dat klinkt goed.
Als er goed overleg is, is het risico dat het mis gaat heel klein
 
Laatst bewerkt:
Banner image
Top