Mijn poging

Dat zou wat zijn :D
Ik heb overigens vanmiddag de baardolie van Mr. Bear Family ontvangen en ga het vanavond voor het eerst gebruiken, ben benieuwd.

Ik begin me wel een beetje te storen aan de snorharen die over mijn bovenlip beginnen te hangen. Laten jullie die snorharen ook met rust?


Ik kies ervoor om de snorharen over mijn lippen te borstelen en die met een baardtrimmer weg te halen. Vind die haren in m’n mond heel vervelend en ambieer (nog) geen grote snor
 

Texman

Koning Baard
Ha @Ricardo90 ,
Als je een grote snor ambieert (handlebar) volg dan het advies van de Prof en Ardjan.
Heb je liever een wat kortere snor dan mag je de snor tot net boven je lip inkorten.
De zijkanten kan je wat langer uit laten groeien en opzij kammen.
Er is ook een variant waarbij de snor van uit het midden schuin wordt in gekort en voor de rest opzij wordt gekamd.
Er hangen dan wat minder haren over je lip.
Het is allemaal een kwestie van uitproberen.
Succes Texman:)>
 
Morgen is het weer tijd om de hals- en wanglijn bij te werken. Nu heb ik gemerkt dat het niet helemaal symmetrisch is aan beide kanten. Hebben jullie wel eens de lijnen (af)getekend en daarna geschoren?
Op YouTube kun je een video vinden waarin een baardman het met een elastiek doet! Succes gegarandeerd

Verstuurd vanaf mijn SM-A705FN met Tapatalk
 

Jurre

Baard
Ik wilde eigenlijk een paar weken wachten met een update, maar heb toch besloten om tussendoor een update te plaatsen. Ik ben ruim vijf weken onderweg en niet ontevreden. Ik heb het gevoel dat de snorharen erg snel groeien.

Wel hoop ik dat de wangen nog helemaal dichtgroeien en daarom heb ik besloten de wanglijn even te laten voor wat het is. Ook de halslijn moet verder omlaag, dus ook daar laat ik even voor wat het is.
 

Bijlagen

  • 28A4315F-2A02-414B-9668-01BA0B34586F.jpeg
    28A4315F-2A02-414B-9668-01BA0B34586F.jpeg
    78,9 KB · Weergaven: 102

Jurre

Baard
Dank voor alle positieve reacties. Dat geeft mij weer voldoende aanleiding om door te zetten. Dat is ook het tegenstrijdige van dit forum: het is leuk om over baarden te lezen, maar tegelijkertijd vestigt het weer zo de aandacht op mijn eigen baard, terwijl ik er juist niet te veel mee bezig wil zijn.
 

Jurre

Baard
Sinds gisteren begin ik me echt te storen aan de baard. Ik ben bijna zes weken onderweg en het begint er nu echt onverzorgd uit te zijn. Mijn vriendin begon er ook al over, maar gelukkig steunt ze me verder wel. Knippen jullie nooit eens wat uitstekende baardharen weg?
 

Steve1982

Stoppelbaard
Sinds gisteren begin ik me echt te storen aan de baard. Ik ben bijna zes weken onderweg en het begint er nu echt onverzorgd uit te zijn. Mijn vriendin begon er ook al over, maar gelukkig steunt ze me verder wel. Knippen jullie nooit eens wat uitstekende baardharen weg?
Dit is even een periode waar je doorheen moet en waar we allemaal wel mee te maken hebben gehad dus nog even volhouden en dan ga je vanzelf merken als je een paar weken verder bent dat het beter word.
Ik zelf ben bij een week of 9 pas begonnen met een beetje trimmen, halslijn en wanglijn netjes maken.

Beard on :)>
 
Banner image
Top