ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Stern Ungarische Bartwichse in Nederland beter bekend onder de naam Hongaarse snorrenwas werd me toegestuurd door www.thealphamen.nl uit het mooie Groningen.
30 ml. in een handige plastic flacon, die je makkelijk in de broekzak laat glijden voor het geval, dat je gedurende de dag de snor bij zou willen werken. 100% natuurlijke ingrediënten, want de Hongaarse snorversteviger is samengesteld uit bijenwas,Arabische gom en water.
Even zacht in de tube knijpen en de crême landt als tandpasta op de vingers, waarna deze zeer makkelijk in de snor is te masseren. Nog even in het gewenste model kammen en de haren van de bovenlip zitten keurig en stevig.
De Stern Hongaarse Snorrenwax heeft niet de hold van schokbeton, maar het model blijft goed zitten. Mocht de snor in de war komen te zitten, dan gewoon even de kam erdoorheen en de Hongaar doet zijn werk weer.
Geur heeft de Hongaar nauwelijks, maar er vleugt een spoortje van "prettig".
Wit in de flacon en kleurloos in de snor en uitwassen gaat zeer snel met een beetje lauw kraanwater.

Is er ook een minpunt?
Jazeker, eentje!
De Germanen uit het Duitse Bremen, wiens grootouders toch vijf jaar over ons land geheerst hebben, zijn in de veronderstelling, dat het gebied ten westen van hen gelegen Noorwegen is. :confused:
De goed verstopte gebruiksaanwijzing, geprint aan de binnenzijde van de verpakking, is voor de Nederlanders dus in het Noors genoteerd.

De kleurloze Stern Ungarische Bartwichse is een prettige, goede snorrenversteviger voor alledag en voor diegenen, die geen voorstander zijn van een snoeiharde knevel, oftewel in goed Nederlands: ' sett skjeggen i ønsket form'.

image.jpeg
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Het is denk ik meer voor welke gelegenheid je er gebruik van wilt maken. Een doordeweekse dag op het werk of de stad in, dan een soepele snor en een avond uit of een officiële gelegenheid, dan de snor strak in model.
 

Jimmy16

Baard
De Ungarische Bartwichse ook aangeschaft en ik vind dit een zeer aangename snorwax!
Zeer eenvoudig aan te brengen in de snor door de zachte textuur welke snel veranderd in textuur van wax.
Degelijke hold, echter niet om de snor voor de gehele dag op z'n plaats te houden, maar het geeft wel een natuurlijke look en feel waar ik wel van hou(Y).

De geur zou ikzelf niet als prettig formuleren.
Eerste wat in mee opkwam was de (weliswaar lichte) geur van een olifantenstal in de dierentuin :rolleyes:

Deze is echter direct verdwenen waardoor dit absoluut geen struikelblok is (Y)

Voor mij is deze bartwichse een aanrader voor dagelijks gebruik (Y)
 

Jimmy16

Baard
De associatie met die geur komt, doordat ook olifanten hiermee hun snor in model brengen en hun stal daar uiteraard naar riekt. ;)
Dit zal er ongetwijfeld mee te maken hebben (Y)
:D:D:D

Was gwn het allereerste dat in mijn opkwam toen ik deze uitprobeerde :p
Vandaar mijn associatie hiermee, ongetwijfeld is hier in werkelijkheid geen correlatie, maar de gedachte blijft in mijn hoofd hangen :rolleyes::D
 
Banner image
Top