Beard Journey - Michel

Texman

Koning Baard
Ook ik onderschrijf het geen @Yainderidoo je verteld heeft.
Nu zie je ook gelijk wat het voordeel is als je lid bent van dit forum. Wij kennen allemaal het moeilijke begin en de twijfel en weten ook hoelang we er over gedaan hebben om die baard te laten groeien. Vandaar dat wij in eerste instantie proberen de beginners te motiveren om op zijn minst 3 maanden vol te houden. Afscheren kan altijd en is zo gedaan maar dan ben je weer terug op af. Wat jouw baard aangaat zie ik de beperkingen en begrijp ik ook jouw frustraties maar ik zie ook mogelijkheden. Als ik die niet zou zien zou ik het ook zeggen. Waar het om gaat is om met jouw baardgroei het maximaal mogelijke er uit te halen, Vandaar ook die 3 maanden.
Daarna kan je een baardstijl/model kiezen die de lading dekt en reken maar dat ook dat heel goed kan staan.
Dus doorgaan, succes en sterkte
Texman :)>
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Na @Yainderidoo en @Texman kan ik weinig meer toevoegen, aangezien ze het mooi motiverend bij het rechte eind hebben. (Y)

Je hebt stevig haar en een mooie kleur ervan en je snor kan zeer zeker massief worden, maar véél belangrijker is, dat jouw baard jouw baard is, die bij jou hoort, dus vergeet de aspecten, die anderen als onvolkomenheden zouden kunnen zien.
:)>
 

okt2018

Baard
Ik verwacht dat die kale plekken naast de Soul Patch zo blijven. Maar dat is helemaal niet raar. Heel veel baardmannen hebben dat gewoon en het staat juist symmetrisch.

De ‘onderste’ kale plekken zouden nog dicht(er) kunnen groeien als de erbovenliggende haren omlaag “vallen”.

Maar het belangrijkste is dat het je steeds beter begint te staan en dus zou ik doorgaan.
 

Michel73

Baard
Na maanden een keer weer een update.

Ben dus niet afgehaakt en deze baardreis loopt nog steeds, veel geleerd afgelopen maanden en uiteraard ook veel fouten gemaakt.

Veel onzekere momenten gekend en dan weer de trimmer erbij gepakt om het geheel naar mijn gevoel weer wat toonbaar te maken, eigenlijk is het trimmen gewoon 10 stappen terug.

Ik laat de baard nu gewoon groeien, en werk alleen de halslijn nog wat bij.

De kale plekken zijn er nog steeds maar worden steeds minder zichtbaar.

Profiel foto onlangs op mijn Facebookpagina geplaatst meer als signaal naar mijn omgeving die er blijkbaar maar niet aan kunnen wennen........ met als boodschap

upload_2020-4-21_14-21-59.png
 
Banner image
Top