Hoe ga jij om met commentaar op jouw baard ?

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Ik sta mijn koffers al te pakken, morgen even een visum regelen, Trump bellen dat ik er aankom en wat te knabbelen halen voor onderweg. :D:D:D
Stuur je een berichtje @Ardjan als ik een interview over het Baardforum bij CBS heb.

Om je gerust te stellen @Laurent1965 : met de foto's gebeurd niets vreemd.
Fotografen en zeker straat-fotografen verzamelen enorme hoeveelheden beelden. Vroeger moesten de films ontwikkeld worden en van de negatieven afdrukken gemaakt worden, voordat men ze naar de gefotografeerden kon verzenden, waar rustig maanden overheen konden gaan.
Met de digitale fotografie moet men de beelden opslaan, bewerken, in mappen plaatsen, etc. Hier gaat tijd overheen, als een fotograaf dat al kan vrijmaken hiervoor. Meestal komt een fotograaf zijn belofte voor zending na, maar de fotograaf kan ook wachten tot hij het beeld kan gebruiken, het dan pas opzoeken en daarna pas zenden mocht hij het mailadres nog hebben.
De fotograaf kan ook oordelen, dat de beelden niet mooi zijn of zijn standaard niet benaderen en dan zullen ze gewoon verwijderd worden. Een fotograaf -professioneel, danwel amateur- verzameld niet met de intentie en heeft niet de intentie er "iets vreemds" mee uit te halen. Blijf ze gewoon de kans geven beelden van je vast te leggen.
De beelden zitten naar alle waarschijnlijkheid in de map "markante koppen" met nog duizenden anderen en zijn verworden tot verstilde historie
 

Texman

Koning Baard
Ha prof,
Vergeet niet te denken aan de merchandising wij willen natuurlijk allemaal een T-shirt, baseballcap, en niet te vergeten de speciale App voor op onze telefoon.
Ja, je gaat het nog heel druk krijgen.;)
[DOUBLEPOST=1566374404][/DOUBLEPOST]
Nu al enkele malen meegemaakt, iemand die me aanspreekt met, ik maak foto's van markante koppen..., mag ik een foto maken?
Ik van, nou ok dan, toch enigszins gevleid, snel een of meerdere fotos gemaakt, mailadres gegeven, foto zou worden doorgestuurd, fotograaf verdwijnt in de menigte, nooit meer iets van vernomen... Raar gevoel aan overgehouden, zal niet snel meer happen, wat gebeurd met die foto's?

Hebben andere baardmannen hier ook mee te maken (gehad) ?
Nee, voor zover ik weet heb ik hier nog nooit mee te maken gehad. Misschien heeft iemand mij wel eens ongemerkt gefotografeerd.
Ik heb wel eens met mijn baard in een Haagse posthoorn gestaan samen met mijn bebaarde chef.
Het onderschrift luidde: de twee bebaarde heren van het van het Verkeersspreekuur.
 

TMG1961

Baardaap
Ik ben een keer gevraagd door een fotograaf of hij een foto van mij en Pixie mocht maken. Heb de fotograaf laten weten dit niet te willen. Ik kan niet begrijpen waarom iemand van mij een foto zou willen maken. Vind mezelf al zeg ik het zelf echt lelijk, niets wat ook maar enigzins in de buurt van goed uitziend komt te vinden aan mij.
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Als de Prof een beroemd fotomodel word...heeft hij geen tijd meer om ons te bevaderen in het forum :(:eek: Wat moet er van ons terecht komen????? Is het einde nabij ?......:eek::eek::eek::eek:
Nee, natuurlijk niet. Zoals @zenn al aangeeft ben ik ten alle tijden bereikbaar via de lokale Chinese toko. :D

En voor iedere Baardforummer: Tien plocent kolting op haalgloeimiddel ! Alstublieft, dankuwel.
 

Laurent1965

Zware baard
@Ardjan @Yainderidoo Niks triests aan. Dat is gewoon hoe ik mij zie. Heb me nog nooit uniek, bijzonder, normaal of goed uitziend gevoeld.
Ben ik het totaal niet mee eens, heb je baardreis nog eens doorgespit, geweldige baard, hele goeie look!! (Y)(Y)
Weet wel zeker dat er heel veel mensen zo over denken!
Vaak zien we onszelf inderdaad anders dan hoe een ander dat doet, naar dan hoeft het nog niet zo te zijn...;)
 

Yainderidoo

Zware baard
Master Po has Spoken! ;)
iu

Master Prof ? :eek::D
 

TMG1961

Baardaap
Zeker! Markante kop! :)>(Y)
Uniek en bijzonder is iedereen en als je nog nooit "normaal" hebt gevoeld is dat alleen maar een pluspunt; je moet de speld in de hooiberg zijn, niet het hooi. ;)

Zie het nog nooit normaal gevoeld hebben echt niet als een pluspunt maar als een minpunt. Met normaal bedoel ik het uiterlijk, dat is bij mij nl niet normaal. En geen idee wie je bedoelde met zeker markante kop.
 
Banner image
Top