Mijn baard en ik

Skaggy

Volle Baard
Hallo (b)aardige broeders,

Zoals beloofd onder ‘Even voorstellen’ hier een nieuw Topic over (het vervolg van) mijn baardreis.

Mijn baard en ik
Mijn baard en ik zijn samen al heel wat jaren onderweg. Ingegeven door een late, lichte en onregelmatige baardgroei en uit onwetendheid heb ik voor de lange weg gekozen. Door regelmatig de trimmer te hanteren heb ik de boel een beetje op gelijke lengte proberen te houden. Na een tijdje trimmen op de maximale stand van 12mm is de trimmer er in de afgelopen vier weken niet meer aan te pas gekomen.

Onwetenheid
Ik was altijd in de veronderstelling dat de mannen met echte baarden stuk voor stuk gezegend waren met een bijna ontembare baardgroei en dat in korte tijd de mooiste baarden gekweekt werden. Maar al lezende op dit forum kwam ik er achter dat dit zeker niet altijd het geval is. Dus ook maar eens een poging wagen en de trimmer is inmiddels opgeborgen.

Een aantal foto’s van de huidige stand van zaken. De foto met het rode shirt is van juni 2018.

Groet van Coen
 
Laatst bewerkt:

Texman

Koning Baard
Ha @Skaggy ,
Zo zie je maar, het forum bewijst gelijk zijn nut.:)
De mannen met een ontembare baardgroei zijn er wel, maar het is ook niet zaligmakend want bij deze mannen groeit het haar werkelijk overal.
Om het een beetje leuk te houden moeten ze hun baard soms wel dagelijks onderhouden:confused:.
Laat je baard maar lekker groeien je zal verstelt staan van het effect ;)
Succes Texman :)>
Je foto's kon ik helaas niet zien.
 

Texman

Koning Baard
Ha @Skaggy ,
Ik heb je foto's nu wel kunnen bekijken je hebt een prima baardgroei daar is helemaal niets mis mee. En het staat je heel goed.(Y)(Y)(Y)
Daarnaast denk ik dat je ook veel mogelijkheden heb om een mooie wat langere baard te laten staan.
Je moet geduld hebben maar het is beslist de moeite waard en naarmate je baard langer wordt krijg je steeds meer dat echte baardman gevoel.:cool:
Je hebt een goeie start gemaakt dus nu doorzetten met die baard.
Succes Texman :)>
 

Texman

Koning Baard
Mannen bedankt voor jullie motiverende commentaar. (Y) Ik heb nog niet echt een idee waar het heen gaat en wat mogelijk is. @Texman en @Laurent1965 Een wat langere baard... Ik ga er voor :)> en ik kijk niet op een paar maanden :D
Ik denk dat dat de juiste instelling is, want als je krampachtig een bepaald doel gaat nastreven kan dat frustrerend werken en er uiteindelijk er toe leiden dat je het opgeeft. Lekker ontspannend genieten van je baardgroei dan komt het goed.;)
 

Joep

Zware baard
Hee, mooie baard hoor!
Ik kwam je tegen op mijn topic, dus dacht laat ik eens bij jouw koekeloeren.
Ik denk dat je een paar weken voorloopt op mij, dus ik ga je volgen, dat is wel leuk om het een beetje samen te doen. Niet dat het een wedstrijd is hoor, dat gaan we niet doen hè :p

Succes met je baardreis!
 
Banner image
Top