Wat zijn je hobby's?

zenn

Zware baard
@RedFlamingo9 Nee, daar heb je gelijk in als je er mee opgroeid weet je niet beter en leert je er mee omgaan. Ben zelf geboren met een afwijking aan beide armen/polsgewrichten. ;)

Apart dat de krukken dan toch worden gezien als armen en niet als benen eigenlijk, maar aan de andere kant ook weer logisch omdat ze een verlengde van je armen zijn.
 
@RedFlamingo9 Nee, daar heb je gelijk in als je er mee opgroeid weet je niet beter en leert je er mee omgaan. Ben zelf geboren met een afwijking aan beide armen/polsgewrichten. ;)

Apart dat de krukken dan toch worden gezien als armen en niet als benen eigenlijk, maar aan de andere kant ook weer logisch omdat ze een verlengde van je armen zijn.
Wel omdat krukken op den duur teveel als voordeel kunnen gezien worden om eventueel de bal te stoppen of vooruit te duwen.. Dus ja snap dat er ergens wel grenzen zijn !
Zal voor 1 keer de spelregels van Ampfootball posten denk niet dat de Admins hier iets zullen op tegen hebben :)

De spelregels
De FIFA hanteert de volgende hoofdregels voor het ‘ampu-voetbal’:

Definitie van een geamputeerde: persoon die een amputatie heeft vanaf minimaal de enkel of pols.

Veldspelers mogen 2 handen hebben en maar 1 been.

Keepers mogen 2 voeten hebben en maar 1 hand.

Het spel wordt gespeeld met metalen krukken en zonder prothese.

Enige uitzondering is dat spelers met een dubbele beenamputatie wel met 1 prothese mogen spelen.

Spelers mogen hun ‘rest-ledenmaten’ (stomp, handen, armen) en krukken niet gebruiken om de bal te blokkeren, controleren of verder te spelen.

Een dergelijke actie zal op dezelfde manier bestraft worden als een handsbal. Echter, incidenteel kan het contact tussen bal en kruk worden getolereerd.

Het gebruik van een kruk tegen een speler zal leiden tot een strafschop voor de tegenpartij.

Scheenbeschermers moeten worden gedragen.

Veld : Outdoor +/- 51 meter x 31 meter en indoor

Doel : 2,2 meter maximaal (hoogte) x 5 meter maximaal (breedte) x 1 meter (diepte)

Bal : FIFA Standaard

Duur : Wedstrijd bestaan uit 2 x 25 minuten (variabel afhankelijk van het toernooi), met een tien-minuten rust ertussen.

Beide teams mogen een twee minuten durende time-out per spel aanvragen.

Buitenspel : Buitenspel regels zijn niet van toepassing in geamputeerde voetbal.

Spelers : Internationale regels bepalen dat een team bestaat uit zes veldspelers en een keeper.

Keeper : Keeper mogen niet de penalty zone verlaten. Mocht dit opzettelijk gebeuren dan zal de doelman een rode kaart krijgen en krijgt de tegenstander een penalty

Groeten
RedFlamingo9 :)>
 

Texman

Koning Baard
Bij mij is een totale misgroei aan rechter kant met een veel korter been als gevolg en een slechte heup ( al diverse operaties achter de rug ) Dus heb vanaf mijn vier jaar niet anders geweten... wat regels betreft kruk van de grond en bal botst erop is hands of nu vrijwilig is of niet ze moeten ergens een grens trekken.. voor de rest denk ik er zijn er die slechter hebben of ik
Ik vind het heel knap hoe je hier mee omgaat. Het is van grote waarde dat je dit kan.
Ga vooral zo door(Y)
 

Yainderidoo

Zware baard
Fairy Stone
Kent iemand hier deze stenen en weet waar ik die kan krijgen/kopen? Ik kan tot nu toe alleen kleintjes vinden (waar hangers van worden gemaakt.).
Schermafbeelding 2019-05-16 om 18.16.22.png Schermafbeelding 2019-05-16 om 18.17.23.png Schermafbeelding 2019-05-16 om 18.16.51.png
Ik zie er bijvoorbeeld een aantal op etsy staan......maar vraag me af hoe dat zit met opsturen uit het buitenland? Wordt de lak dan niet duurder dan de brief?
Ik ben benieuwd.
 

Texman

Koning Baard
Ik heb even bij "etsy" zitten kijken en ze hebben wel hele mooie exemplaren.
Ik heb trouwens goede ervaringen met etsy maar je moet soms wel lang wachten.
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Ik bezit een Etsy-shop (jaahaa: professormelchior) en lang wachten kan eigenlijk niet, want de shop-eigenaar is verplicht binnen 5 dagen te verzenden. Komt een zending vanuit de Verenigde Staten of Australië, dan is de reistijd zo'n 14 dagen.
Invoerrechten heb je pas bij aantallen, die voor handel bestempeld worden. Vraag bij aankoop vanuit Etsy of ze willen aanvinken op de douanesticker, dat het een "cadeau" betreft. Laat kostbare artikelen verzenden met een kleine (tot €500) verzekering voor enkele centjes meer en neem geen spoedzendingen of specials, want die zijn wel prijzig.
 
Banner image
Top