Zeep of Shampoo?

Zeep of Shampoo?


  • Total voters
    36
Ik gebruik 2 x per week de baardshampoo van L'Oréal.
Andere dagen spoel ik slechts uit met water.
Als ik (door mijn werk) in onhygiënische omstandigheden heb verkeerd, een keer extra.
Maar vooral niet te vaak is beter heb ik ervaren.
Zal binnenkort eens die shampoo van Proraso aankopen maar kan nog even verder met de baardzeep ! die ruikt ook wel lekker :rolleyes: Vrouwtje durft nadien al eens in baardje wrijven :D
 

Texman

Koning Baard
Ik ben een fervent gebruiker van Dr. Bronner magic pepermint soap maar omdat ik ook erg tevreden ben over de producten van Honest Amish heb ik deze week de
Baard- en bodyzeep van Honest Amish gekocht in de variant "Slick". De zeep is in eerste instantie bedoelt voor het wassen van je baard maar ook prima geschikt voor je lichaam en dus een aanrader voor mensen die liever niet allerlei verschillende producten willen gebruiken.
De zeep ruikt naar eucalyptus, kaneel en kruidnagel waarbij de laatste de boventoon voert zonder opdringerig te worden.
Over de kwaliteit van deze baardzeep kan ik kort zijn, die is geweldig. Een aanrader dus. Helaas is deze zeep niet goedkoop in vergelijking met andere olijfolie zepen zoals Aleppozeep of Griekse olijfoliezeep maar gezien de kwaliteit en het effect op mijn baard ben ik nu al verkocht.:)
 
Kwaliteit kost altijd wat en een baard mag met de nodige kwaliteit en zorg behandelt worden .. men moet dat zelf behandelen als een vrouw !:)>o_O:D
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Ik kende het nog niet.
Ga ik even bestellen. :)
[DOUBLEPOST=1558617294][/DOUBLEPOST]En nu had ik dan ook direct een vreemd gesprek met de mensen van Lush, die Kalamazoo op de markt brengen.
Ze waren wel genegen om een potje toe te sturen, maar alleen, als de review goed zou worden.
Ik deelde dus maar gezellig mede, dat dat het geval zou zijn, als hun product zo eerlijk, natuurlijk en goed is, als op hun website geadverteerd en zij er voor de volle 100% achter staan, maar als het chemische bagger blijkt te zijn ik dit ook schrijf, aangezien ik altijd de reviews naar eer en geweten schrijf en ik ook een verantwoordelijkheid tov de Baardforumleden heb.
Na enig gepruttel over het feit of de meer dan 2.000 leden van ons forum wel een markt voor hun zou kunnen betekenen, die groot genoeg was en dat er zich in Kalamazoo toch enige middelen bevinden ter bevordering van het schuim- en verzachtingseffect was het eindresultaat, dat de vraag voorgelegd moet worden aan de pr-manager en mocht deze interesse hebben, dan zou hij contact met me opnemen.
Ik vermoed niet echt nog iets te gaan horen of zien…jullie wel?
 

DNA76

Baard
aleppo zeep en proraso shampoo hier ... de zeep heb ik nog maar een week of drie in mijn bezit en bevalt me prima. Ik kreeg wat last van drogere huid onder de baard dus vandaar de zeep gekocht en uitgetest. Toevallig in "Sluis" gevonden voor de Belgen onder ons die op zoek zijn.

@prof : dochterlief ging vroeger ook naar Lush om bruisbadballen en andere rommel tot ze op een dag volledig onder uitslag stond. Ik zie geen rommel meer binnenkomen bij haar nu. Denk dat je geen reactie meer zal krijgen.
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Inderdaad, als het je belangrijkste punt van reclame is hou je er dan ook aan. Wat me ook verbaasd is het feit, dat Lush er op voorstaat "milieuvriendelijk" en "duurzaam" te zijn en dan de producten in kunstof verpakking aanbiedt.
 

rdanklof

Stoppelbaard
Inderdaad, als het je belangrijkste punt van reclame is hou je er dan ook aan. Wat me ook verbaasd is het feit, dat Lush er op voorstaat "milieuvriendelijk" en "duurzaam" te zijn en dan de producten in kunstof verpakking aanbiedt.

Ze stimuleren wel om lege verpakkingen op te sparen en in te leveren tegen een tegoedbon zodat deze hergebruikt kunnen worden. Zo ligt onze badkamerkast regelmatig vol tot we er genoeg hebben, en mag mijn vriendin weer naar de Lush ;-)
 

Renem

Volle Baard
Die zeep van Superfurry vind ik helemaal fijn. RayOfLight ruikt lekker, Pure ruikt niet, Squeeky is een aparte ervaring. :D
Gladde blokjes, dat wel, maar meestal douche ik in mijn eentje, dus dan is een keertje bukken vrij risicoloos. :rolleyes:

De Beer Beard Wash heb ik ook: schuimt inmiddels overvloedig, maar dat komt vooral omdat ik nu baard heb om in te zepen.
Dat spul moet je overigens niet in je ogen wrijven. Ruikt heftig onder de douche, maar eenmaal uitgespoeld blijft van die geur niets over.

Verder heb ik nog een bus Azbane body, beard en facewash staan die vermoedelijk in de aanbieding was omdat hij al een tijdje op de plank stond.
500ml en daar doe ik eeuwen mee omdat je paar een paar druppels nodig hebt. Wel fijn spul overigens. (Y)
 
Banner image
Top