Geduld?

Lars80

Stoppelbaard
Hallo allemaal! ben nu een weekje of 3 bezig met het groeien van mijn baard maar merk dat de wangen toch wel wat achter blijven en dat de onderkant ook donkerder is dan de zijkanten. Potentie voor een mooie volle baard? Gewoon geduld dus?
 

Bijlagen

  • Resizer_15493880056080.jpg
    Resizer_15493880056080.jpg
    1,5 MB · Weergaven: 195
  • Resizer_15493881004580.jpg
    Resizer_15493881004580.jpg
    3,2 MB · Weergaven: 185

JanWillem

Baard
Hallo Lars80,

Ziet er al prima uit voor 3 weken.
Idd geduld hebben en gewoon door laten groeien, geniet van de reis naar je uiteindelijke doel, gaat goed komen.
 

Freerider

Baard
Je hebt een betere dekking dan ik had met drie weken, dus dat komt wel goed!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 

Peter1971

Baard
Geduld geduld geduld,,, that's the key!

En al het scheer, hak en knipgerei opbergen achter slot en grendel :)
juistt...want dat word je grootste verleiding, en jeuk mag zeker geen excuus zijn, elke keer als ik mijn baard voelde kriebelen "zei ik tegen mijzelf, hij is aan het groeien"
dat gaf weer de motivatie om het door te laten groeien, veel jonge baardmannen zijn al te vroeg op zoek naar" hoe ga ik hem stylen?/trimmen?...mijn barbier kwam ook gelijk met zijn standaard.. 1 vinger boven de adamsappel... en de rest scheren!.. dat zijn standaard opschoon technieken,...ik kijk liever naar het potentieel/ van de hele baard, bij mijn baard bv,.. met een wat matige groei op de bovenwangen heb ik voor mijn gevoel en gezicht/look wel die extra 1,5 centimeter naar de keel toe nodig om het een wat meer volle bossy look te geven, als ik de mijne zo hoog opscheer...word het een professor barabasbaard..terwijl het bij iemand anders, met dikke grove baardharen juist weer een slordige slordige look zou kunnen geven, ....dus kijk eerst goed wat voor potentieel heb ik?...dichtgroei op de wangen/ kleur van de haren/ en totaal van de baard in combinatie met je gezicht...EN.. "ik zou voor de 6 maanden groei.. cker niks knippen,, bij mij begon tussen de 4 en 6 maanden juist alles dicht te groeien.
suc6
#soms ben ik wat lang van stof#
 
Banner image
Top