Huilen! Uitschieter.

Dylan

Baard
Gister een fatale fout gemaakt.. had het 2 weken geleden schijnbaar wat scheef getrimt, waardoor het rechts een stuk langer groeide als links. Of het groeit rechts harder dan links.. maar nu wou ik het dus recht trimmen, en heb ik een uitschieter gehad. Erger me er echt helemaal kapot aan....

Nu mijn vraag, wat is wijsheid? Zo laten en niks doen, of trimmen op dezelfde lengte? Kan het zijn dat het rechts daadwerkelijk harder groeit? Of kan een barbier t misschien (deels) recht werken? Heb t op circa 3cm op het moment, met een aantal uitschieters. En precies op/onder de kaaklijn heb ik de uitschieter zitten..
Mensen hier ervaring mee? Durf nu zelf niks meer recht proberen te trimmen, want dan zal het wel weer scheef gaan..

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 

Mdbruin

Baard
Afscheren en opnieuw beginnen :)

Dat is wel een hele rigoureuze oplossing Pellie.

@Dylan Ik denk dat het afhangt van waar je de uitschieter hebt gehad. Kan je eens een foto plaatsen van de plek, misschien is er een nette tussen oplossing te bedenken. Je baard groeit immers weer. En je bent niet de enige die een foutje hierin hebt gemaakt. Zelf heb ik bijvoorbeeld de tondeuse eens over mijn kin gehaald en kwam er toen achter dat de beschermkap er niet op zat. Daar ging mijn stoppelbaardje, had gelijk het gevoel dat het mis was. In mijn geval was het niet anders als de rest dan ook maar.
Qua groeisnelheid, ja dit verschilt. Haar groeit niet overal even snel.
Wat gebruik je nu om je baard bij te werken?
 

Dylan

Baard
@Mdbruin
Tot 2 weken terug scheerde ik het eigenlijk vanaf mn kin naar onder op standje 3 en naar boven standje 4 van de trimmer/tondeuse. Maar wil het nu wat voller laten groeien.

Het betreft de plek op bijgevoegde foto(1e). Het is niet extreem ofzo, en vergeleken met foto 2 zie je het. Maar het voelt zo extreem klote. Want zit er veel te veel aan natuurlijk:(.
Als ik naar de foto kijk denk ik bijna van wat stel je je aan:oops:.
 

Bijlagen

  • 15423193619716560801665098742333.jpg
    1,8 MB · Weergaven: 92
  • 15423196394087026438864057045803.jpg
    2,2 MB · Weergaven: 74

dijkie

Zware baard
@Dylan dat valt reuze mee hoor , niks aan doen over 2 weken zie je het niet meer.
Trouwens je hebt een goede baardgroei ,dat komt helemaal goed.
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Ik zie geen verschil, maar als je het voller wilt laten groeien, dan kun je beter de trimmervoor een tijd in een kast opbergen. ;)
 

Dylan

Baard
Oké dan voelt het wellicht erger dan het eruit ziet. dan laat ik het gewoon zo. Gewoon lekker verder laten groeien en de lijnen beter zetten als het langer is. En dan inderdaad vooral die trimmer laten liggen, op de nek haren na dan. Had de lijn afgelopen keer al iets lager gezet na het rondspeuren op het forum.

Bedankt voor het advies mannen!

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 

Mdbruin

Baard
@Dylan wat de anderen ook al zeggen, niets aan doen. Gewoon lekker laten groeien. Jij weet precies waar het zit en daardoor valt het je op, ik zie het niet. Dat je je rot voelt, ja kan het wel begrijpen. Zie het als een leer moment ;)
 

Dylan

Baard
Haha je snapt wat ik bedoel professor ;)

Ja dit was zeker een leer moment, lekker vanaf blijven en alleen de "hals" fatsoeneren. En de haren in bedwang proberen met al die producten die ik inmiddels gekocht heb haha.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 

Texman

Koning Baard
Ha @Dylan ,
Jammer dat het mis is gegaan. Maar het goede nieuws is dat het niet zo gauw weer zal gebeuren de volgende keer zal je veel voorzichtiger te werk gaan.
Het is heel lastig om de zijkant van je baard bij te houden omdat je het niet goed kan zien. Al heel lang geleden heb ik ontdekt dat een drie deurs spiegelkastje erg handig is omdat je daarmee de zijkant van je baard wel kan zie.
Succes Texman:)>
3 deurs medicijnkast.jpg
 

DNA76

Baard
De baard groeit inderdaad harder op verschillende plekken. De ene heeft een snelle haargroei op de kin de ander dan weer niet (snor, wangen, het kan allemaal). Links en rechts kan ook weer wat verschillen maar van wat ik kan opmaken uit de foto's zou ik niet al te veel actie ondernemen. Het zal voor jou inderdaad dun of lelijk zijn maar ik denk dat weinigen dit zullen zien in het dagelijkse leven. Als je van nature al een snelle haargroei hebt, ben je er idd na 2 a 3 weken al vanaf en zie je het waarschijnlijk zelf niet meer. Afblijven dus. Succes nog.
Zoals reeds vermeld hierboven: trimmer in de vuilbak gooien is één van de beste oplossingen om tot een prachtig baardexemplaar te komen!
 
Banner image
Top