Mijn eigen baardreis

RCM

Baardaap
Kei goed Theo... tja, welke stijl? Ik weet in ieder geval zeker dat elke barbier jou baard graag onder handen wil nemen. En ik bedoel dit als een enorm compliment, want jou baard is al fantastisch, nu nog even finetunen en het is een MEGA VETTE GAVE BAARD!!!
 

TMG1961

Baardaap
Dank je Roy, heb geen enkel idee wat het gaat worden wat betreft stijl, heb ook geen idee wat ik kan verwachten van barbier bezoek. Vindt het aan de ene kant wel spannend maar ook mega eng.
 

DNA76

Baard
Dikke baard Theo!!! Je mag terecht trots zijn. Ivm dat barbierbezoek! Ik kan alvast zeggen dat ik iedere keer opnieuw uitkijk naar mijn barbierbezoekje! Wij, mannen, mogen ook wel eens in de watten gelegd worden en dat betekent nu zo'n barbierbezoek voor mij. Een lekkere headshave en dan de warme handdoeken op het gelaat en baard ---> zalig. Succes en tot volgende maand met je beardday !!!!
 

TMG1961

Baardaap
@Olav1975 Dank je. De kerstman grap hoor ik inderdaad behoorlijk vaak. Gisteren nog een meisje van een jaar op 7 die nadat ze met vader en moeder langs gelopen waren zei, kijk papa die meneer heeft dezelfde baard als de kerstman.
 

Texman

Koning Baard
Ik werd een tijd terug in gehaald door een moeder met een klein meisje voor op de fiets.
Zie het meisje: kijk mama dat is ook Sinterklaas.
De moeder wist niet waar ze moest kijken. Gelukkig zag ze dat ik er erg om moest lachen.
Wat ik ook erg leuk vond was toen ik net geopereerd was aan mijn oog en zat wachten tot dat ik opgehaald zou worden.
Kwam en klein jongetje met zijn moeder binnen. Het jongetje zij tegen zijn moeder kijk mama die meneer heeft een heel eng oog. Hij lied er geen misverstand over bestaan door hierbij naar mij te wijzen. De moeder had klaarblijkelijk niet zoveel gevoel voor humor want het jongetje werd al wijzend mee naar binnen getrokken.
 

TMG1961

Baardaap
Als het beetje tegenzit dan is het binnenkort een tandenloze kerstman. Mijn gebit is door mijn reumatoide artritis echt hard achteruit aan het gaan. Is mijn grootste nachtmerrie om al mijn tanden te verliezen en ik heb een gigantische kunstgebit fobie. Alleen de gedachte zo iets in mijn mond te moeten hebben maakt me misselijk.
 
Wow wat een episch exemplaar!!

Vervelend dat je tanden er mee ophouden. Maarja, beter een kunstgebit dan helemaal geen tanden. Nu klinkt ik natuurlijk als een botte hork maar ik probeer altijd de positieve kant te zien.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk
 
Banner image
Top