baard reis

ja bedankt, ik had tegen haar gezegd dat ik er een hele tijd een kutgevoel aan over had gehouden. ik werk nu als leidinggevende bij een ict afdeling waar reparaties worden uitgevoerd. dus geen contact met klanten :p (en een inspiratie voor al die studenten die straks jaloers zijn op mijn baard). nu ik me bedenk, ik zal met de kerst een halve yeard hebben, mooi tijdstip om het dan bij te werken tegen die tijd!
 
nou bij deze mijn nieuwe maand baard. niet geweldig maar ach :) wacht nog heel even met de lijnen zetten. ga ook niet voor een lange baard.
[DOUBLEPOST=1531472244][/DOUBLEPOST]uiteraard laat ik hem wel een jaar doorgroeien met hier en daar een puntje weg te knippen. meer om te zien in hoeverre hij vult. ik ga wel binnenkort kijken voor een scheer apparaat die perfect lijnen kan zetten, waar ook een grote kap bijgeleverd wordt. meer voor de lengte gelijk te houden zonder dat de barbier het weer verkloot
 

Bijlagen

  • IMAG0069.jpg
    IMAG0069.jpg
    582,8 KB · Weergaven: 110
  • IMAG0070.jpg
    IMAG0070.jpg
    563,9 KB · Weergaven: 118
  • IMAG0071.jpg
    IMAG0071.jpg
    627,6 KB · Weergaven: 116
  • IMAG0072.jpg
    IMAG0072.jpg
    541,3 KB · Weergaven: 104

DNA76

Baard
Mooie doelstelling! Voordat je de barbier zijn gang laat gaan, maak altijd duidelijk wat je wil (faden, lengte behouden, zijkanten korter enz enz ...) Pas als je aan zijn gezicht ziet dat hij het snapt mag ie starten! Werkt prima bij mij. Heb eenmaal spijt gehad van een iets te korte snor maar die groeit snel terug. Wees dus altijd duidelijk ... zeg nooit ... maak er maar iets moois van. Succes en we zien je met kerstmis terug met een mooie eigenwijze baard!
 
ik hou hem uniformeel, normaliter zou ik voor je balbo gaan. (waardeloze wangen). maar merk dat er soms haar na een halfjaar pas begint te komen. dus vandaar op een lengte houden, lijnen zelf trekken en gewoon afwachten. dus de ene maand zie je niks en de ander dat er sporadisch wat bij komt haha. merk wel, eenmaal doorgekomen komt het ook terug op dezelfde snelheid.
 
Ik heb ondertussen een nieuwe trimmer gekocht. De aantal mm heb ik op 6 gezet. Dit was voor de trimbeurt. 6mm is overigens de lengte waar ik mijn yeard voor laat gaan.
 

Bijlagen

  • IMAG0089.jpg
    IMAG0089.jpg
    515,5 KB · Weergaven: 78
  • IMAG0090.jpg
    IMAG0090.jpg
    476,6 KB · Weergaven: 85
  • IMAG0091.jpg
    IMAG0091.jpg
    524,3 KB · Weergaven: 88
  • IMAG0092.jpg
    IMAG0092.jpg
    478,8 KB · Weergaven: 76
hier is het met standje zes :). issue bij mij is de onregelmatige groei, maar eenmaal doorgekomen dan groeit het lekker hard mee. komende maand zal ik de lengte aanhouden die ik nu heb, om te zien hoe de wangen zich op gaan vullen. In December zal ik hem op max zetten (7) dan gaan we dat voor 6 maanden weer verder kijken. met de yeard is de planning om het OF langer OF korter de baard te doen, met het model.

wat vinden jullie? mijn voorkeur gaat uit naar kort dus deze trimmer is perfect. ( Philips 9000 serie).
 

Bijlagen

  • IMAG0097.jpg
    IMAG0097.jpg
    546,2 KB · Weergaven: 77
  • IMAG0098.jpg
    IMAG0098.jpg
    529,7 KB · Weergaven: 85
  • IMAG0099.jpg
    IMAG0099.jpg
    523,7 KB · Weergaven: 84
  • IMAG0100.jpg
    IMAG0100.jpg
    528,6 KB · Weergaven: 70

RCM

Baardaap
Weetje wat ik ervan vind, ik vind dat je niet zo vooruit moet plannen en gewoonweg moet aankijken hoe en wat. Je bent al eens eerder 'gesneuveld'. Jouw baardgroei is nou eenmaal niet optimaal, maar dat wil niet zeggen dat je geen passende baard kan laten groeien. Echter, laat het nou eens gewoonweg een aantal maanden groeien. Blijf van die vervloekte trimmer af en stop eens met nadenken daarover. Succes! :rolleyes:
 
Ik ben het eens met Roy! Laat je baard eens minimaal een paar maanden groeien!

Zelf heb ik ook regelmatig een baarddip. Hier is het iets langer, daar gekruld, daar een kale plek....
Soms sta ik ook met de trimmer in mijn hand maar leg ik hem toch weer weg. Ik heb mijn baard 6 maanden lang iedere keer na 4 weken weer kort getrimd(voordat ik lid was van dit superforum). Ik heb ook geen mega dikke baardgroei. Nu eindelijk na 9 weken begin ik blij te worden. Sommige kale plekken worden bedekt door andere langere haren. Ik kam het model wat ik wil. Als je namelijk alles op dezelfde lengte trimt komt die kale plek weer te voorschijn! Soms zit mijn baard super en ben ik een trotse koning. De volgende dag is er weinig van te maken. Dan was ik mijn baard extra, of ik fohn hem met koude lucht, wat extra olie of wax. Wees trots op je baard en de volgend dag zit ie misschien wel weer top!

Mijn advies, kam het de richting op die jij wenst. Olie wax enz kunnen nog een beter model geven. Als er een verdwaalde haar zit scheer deze dan weg. Hou de lijnen bij dan lijkt het al snel een model! Lees veel op het forum, overal lees je de woorden ‚geduld‘ en ‚laten groeien‘. Jij hebt net als ik een donkere haargroei. Daardoor heb je misschien het idee dat kale plekken extra opvallen. Dat had ik eerst ook...

Succes en hou vol!

Groet David
 

RCM

Baardaap
@Baard123 dat heb je goed en subtiel omschreven, top(Y)

@MyLittlePony ondertussen heb je nu al zoveel advies gekregen in wat je vooral NIET 'moet' doen, en wat je WEL kan doen. Dit moet wel goedkomen nu.... of niet :p:D:eek:
 
Banner image
Top