Mijn eerste baard

dijkie

Zware baard
Kijk dat is pas een mooie baard, leuke foto met mooi hoedje. Ik heb ook zo'n soort hoed lekker met dat warme weer.
 

Peer

Baard
Het was ook een vreemde serie voor jonge kinderen: een geile landloper, die zich opdringt aan Saartje, de huishoudster van een stijve burgemeester. Waarschijnlijk had Swiebertje een crimineel verleden, want hij werd in de gaten gehouden door een dikke veldwachter met een alcohol-verslaving, die Bromsnor heette. Swiebertje had ook een maatje met de naam Malle Pietje, die zgn. een kringloopwinkel beheerde, maar waarschijnlijk gewoon een heler was.

Dit alles heeft er voor gezorgd, dat mensen van mijn generatie allemaal zware psychische problemen hebben en daarom een baard laten groeien. Heel triest. :eek:

Hahaha prachtige beschrijving!
Ondanks dat ik met mijn bescheiden 35 jaren, heb ik toch redelijk wat afleveringen mogen bekijken.... goede smaak van mijn ouweheer
 

Texman

Koning Baard
Ha @Telbar ,
Het klopt in de zomer zijn we meer buiten en bewegen we meer. We vangen meer zonlicht en vormen daardoor meer vitaminen.
Dit heeft een positieve uitwerking op de baardgroei en de algehele gezondheid.
De mannen onder ons is het vast al eens opgevallen: in de winter lijkt je baard minder snel te groeien dan in de zomer. ’s Winters kun je met een keer scheren gauw 2 dagen vooruit, en in de zomer kun je de deur uitgaan als Umberto Tan en thuiskomen als vader Abraham.
Hoe kan dit? Website MNN.com zocht het uit en hier is het antwoord: haargroei op het gezicht is afhankelijk van het mannelijke geslachtshormoon dihydrotestosteron (DHT). Tijdens de zonnige zomermaanden is de testosteron-productie op zijn hoogst, dankzij de vitamine D in zonnestralen, met als resultaat een stevige baardgroei. Tijdens de winter is de productie van testosteron juist lager, met als gevolg een vlasbaardje dat maar moeilijk een sexy baard wil worden.

Je hebt nog steeds een mooie baard die je ook erg goed staat Wees er zuinig op.
Texman:)>
 
Banner image
Top