D W F H

Renem

Volle Baard
Gisteren week 16 dus, dagelijks vergeleken met kabouters, salafisten, extremisten en standaard de vraag of ik hem laat groeien tot Sinterklaas.

Ja dus. :cool:

Mijn vrouw over de floss omdat ze alleen vanwege mijn baard door de allochtone medemoestuinbezitter vriendelijker wordt bejegend dan voor die tijd. :rolleyes:

1. Ochtendbaard van 16 weken, uitgespoeld, drooggedept en een kam erdoor heen: goedemorgen!
Met superfurry erin oogt de baard overigens een stuk massiever dan hieronder op de foto.

10-16w.jpg


2. En toen toch maar naar de barbier in het dorp om er voor verjaardagen en eventuele sollicitaties weer een beetje representatiever uit te zien.
"Gewoon weer een beetje mooi maken meneer?" "Ja graag; wat minder volume op de wangen en als het even kan wat vrijer in de hals."

10-16wbb.jpg


Tja, laten we zeggen dat hij wat enthousiaster was dan de vorige keer en dat ik de volgende keer wat duidelijker in mijn instructies moet zijn...
Het zal allemaal wel weer aangroeien, maar dit voelt toch wel als een paar stappen terug ipv slechts eentje. :oops:

Tot over 4 weken. :)>

Vriendelijke groet, René
 

RCM

Baardaap
Hoi René. Je hebt echt een fantastische baard, daar mag je zeker trots op zijn. De barbier heeft je baard prachtig in model geknipt. Dat je wat aan lengte bent verloren is uiteraard duidelijk te zien, met 16 weken zonder barbierbezoek, had het er toch wel anders/langer uitgezien. Maar joh, wat maakt het uit René, met sinterklaas heb je vast een baard, net zoals sinterklaas, qua lengte dan ;).
 

Texman

Koning Baard
En week 20 was voorbij voor ik er erg in had...
Dit is dus week 22 als ik goed heb geteld. De Heard komt nu wel echt dichterbij...
Vriendelijke groet, René
Ha René,
Prachtige baard, mooi verzorgd en staat je heel goed.(Y)(Y)(Y)
Ga zo door.
Texman:)>
 
Banner image
Top