Mijn eigen baardreis

dijkie

Zware baard
Nou dan is het wel erg Theo.
Ja die jeuk is soms ook niet te harden, en als je dan gaat krabben wordt het nog erger.
Maar je moet doen wat nodig is Theo, we horen het wel.
Sterkte in iedergeval.
 

TMG1961

Baardaap
Ik heb alles nagekeken met leesbril op en een spiegel die 6 keer vergroot. Niets te zien, geen wondjes, geen puist, geen schram, geen insectenbeet, helemaal niets. De jeuk is er van de een op de ander seconde en is na een tijde ook weer ineens weg. En het is echt intens, is gewoon mega pijnlijk en ook branderig. De jeuk lijkt van binnenuit te komen. Alsof er een gloeiend hete naald van binnen naar buiten geduwd wordt.

De baard is er nog, vanacht en ook nu nergens last van, geen jeuk, geen branderig gevoel, niets.
 

dijkie

Zware baard
Nou dat is dan wel een vervelend en raar iets wat je hebt Theo.
Misschien dat een bezoekje aan je huisarts goed zou doen?
Wellicht dat er een medicatie voor is?
Ja ik denk zomaar mee hoor, ik wil je alleen maar helpen.

Sterkte en succes gewenst.
 

TMG1961

Baardaap
Begrijp dat je meedenkt en waardeer ik ook. Huisarts gebeld maar aangezien het niet levensbedreigend is en de klachten ook niet constant optreden zou ik pas op 18 juni terecht kunnen. Vond ik beetje belachelijk en heb vriendelijk bedankt, ga geen 2,5 week wachten op een afspraak.
 

Texman

Koning Baard
Belachelijk dat je zo lang moet wachten.
Als ik mijn huisarts bel voor een afspraak kan ik meestal binnen een a twee dagen komen.
 

TMG1961

Baardaap
Vorig jaar moest ik bloeddruk laten meten, kon pas na 3 weken terecht bij degene die dat doet. Je moet hier ongeveer aan het sterven zijn wil je binnen 2 dagen een afspraak krijgen.
 

RCM

Baardaap
Ik vind het maar een vreemde gang van zaken. Landelijk zijn er normen afgesproken over wachttijden en bereikbaarheid, maar waar nodig en mogelijk voegt je zorgverzekeraar hier eigen normen aan toe. Meestal zou je in 80% van de gevallen binnen 2 dagen terecht kunnen en is de maximale wachttijd 3 dagen. Als ik jou was Theo, zou ik dat eens bij je verzekeraar checken! Succes! (Y)
 

istawa

Zware baard
Bij ons ongeacht wat klacht is binnen 2dagen op stoel bij dokter

it aint over until the fat lady sings
 

TMG1961

Baardaap
Het gaat nu heel goed, al een hele tijd geen last meer gehad van de avondlijke jeukaanvallen. De baard is inmiddels 8,5 maand en nadert de15 cm (gemeten vanaf onderlip). Alleen de snor wil nog niet helemaal meewerken, en dan met name de linkerkant. Maar ik zie wel dat het iets minder is dan voorheen, zal ook door de toenemende snorhaar lengte komen. Over 2 weken komen er nieuwe foto’s als de baard 9 maanden is.
 

Texman

Koning Baard
Ha Theo,
De aanhouder wint en in dit geval met een prachtige baard.
Nu nog de laatste 3 maanden.
Succes Texman:)>
 

RCM

Baardaap
Wauw Theo, je mag trots zijn op jezelf, en wat staat die baard je toch fantastisch! Nog 3 maanden tot de Yeard... :)>(Y)
 

RCM

Baardaap
Wauw Theo, je mag trots zijn op jezelf, en wat staat die baard je toch fantastisch! Nog 3 maanden tot de Yeard... :)>(Y)
 

TMG1961

Baardaap
Dank jullie. Sinds gisteravond weer wat kleine irritatie rond de lippen. Denk dat het met de hoge temperatuur en zonnekracht te maken heeft. Voelt een beetje trekkerig aan.
 

RCM

Baardaap
Zal wel niet zo heel bijzonder zijn Theo. Ik voel wekelijks wel iets. Dan een bultje, dan een beetje geïrriteerd, en dan weer wat anders, en voordat ik het weet, is het ook vaak weer weg. Ook zonder baard had ik dat. Niks aan de hand lijkt mij. Geniet maar van die mooie baard van je. :)>(Y)
 
Banner image
Top