Naar welke muziek luister jij op dit moment?

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Het zijn ouwere luitjes die (denk ik) genieten van de muziek uit hun jongere jaren. Wat te zeggen van de overdreven reacties van veel hedendaagse jongeren op hun "idolen" ?
Misschien moeten de artiesten zichzelf afvragen, wat ze staan te doen voor een publiek van fossielen en dan zingen 'I want to kiss you all over'. :confused:
Hoe dan? Met een stofzuiger? :D

En de reacties van hedendaagse jongeren zijn niet anders, dan die van vorige generaties. Mijn moeder is ooit bij een optreden van Johnny Ray geweest, waar de zaal werd ontruimd, omdat het balkon van het théater het begon te begeven door de dansende massa en ik geloof me te herinneren, dat het optreden van the Rolling Stones in het Kurhaus in 1964 ook niet vlekkeloos verliep.;)
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Dat is even een moeilijke @Texman en ik heb er enkele keren naar geluisterd. Ik begrijp zijn frustratie over de mensheid en overheden en instanties, die niet van zins zijn de wereld en zijn samenleving te verbeteren, maar als dat nu pas tot hem doordringt is hij wel een beetje traag en had hij er ook beter een onafhankelijke productie van kunnen maken, zonder financiële steun van Greenpeace en anderen, want dan kleur je de meningen snel.
Ik snap ook de laatste zinnen niet. Waarschuwt hij de Arabische staten voor wat hen voor rampspoed te wachten staat of belooft hij ze een brute vergelding voor iets.

De Wagner heb ik tot me genomen @Oerwoutje en zeker De Vliegende Hollander. Helaas staat zijn meest bekende werk niet op deze CD namelijk:

"Even wachten…Pizza!"

image.jpeg
 
Banner image
Top