Jimmy en de Baard

Macx

Baardaap
En ja hoor, er is een heel stuk af :rolleyes:

Nu hij zo kort is, heb ik terug zin gekregen om hem terug te laten groeien. (Y)
En dat betekent voor mij een zeer groot pluspunt omdat ik het even gehad had met die langere baard. Ik voelde me er niet helemaal goed meer bij.
Ik ben dan ook iemand die graag van variatie hou, wat helaas met een baard wat moeilijk is.

Het komt erop neer dat de zijkanten bijgetrimd zijn, de onderzijde een flink stuk is ingenomen en mijn snor dan toch terug bijgeknipt. Vooraan aan mijn baard is er niets afgehaald.

Er is onderaan juist genoeg weggenomen zodat het frontale gedeelte (wat voor de massievere look zorgt) nu gelijk komt met de onderzijde.
Zo blijkt dus dat daar nog heel wat achterstand was een dag is nu terug gelijk getrokken.
Dit maakt dus dat ik nu een betere basis heb om mijn baard forser te laten groeien.

Het is een flinke stap terug, maar ik heb er absoluut geen spijt van. In neem mijn beslissingen altijd zeer bedachtzaam, ik ga niet over één nacht ijs. Dat maakt dat ik nooit spijt kan hebben omdat ik mijn keuzes met recht en rede maak. Wil dit zeggen dat ik geen slechte keuzes maak? Nee, maar als je weet waarom je die keuze gemaakt hebt, is het steeds de juiste.

Ben ik tevreden over de kwaliteit van het werk? Misschien niet de volle 100%, maar ik ben zeker niet ontevreden. Ik had vooral nood aan 1op1-hulp, iemand die terug de basis kon leggen en me richting kon geven, zodat ik het zelf opnieuw kan bijhouden. En dat is wel gelukt.
Ik ben bij Chaplins geweest in Antwerpen. Daar ben ik een paar jaar geleden ook een tijdje geweest bij mijn eerste baardperiode.

Beter korter en terug zin hebben om te laten groeien dan nog steeds te lang en met hetzelfde slechte gevoel te blijven zitten en misschien zelfs helemaal stoppen (Y)
(Y)(Y)(Y)
 

Geert77

Baard
Je moet je baard dragen hoe jij je er goed bij voelt. Als ik mijn mening mag geven kies ik toch de langere versie. Je hebt zo’n mooie volle baard. Echt om jaloers op te zijn. Maar het belangrijkste is dat jij je er oed bij voelt. Ik laat mijn baard knippen bij Cedric in "den bodart” in Brasschaat. Ben er heel tevreden over. Misschien iets voor u.
 
Banner image
Top