Het off-topic topic - Slow chat

Texman

Koning Baard
Ook van mij allemaal een fijne Pasen :)(Y).
Texman :)>

dcc745592e5b9d6a2bcdb3a0b8212166.jpg
 

WTRebel

Baard
Vanavond was hier "THE PASSION", wat een gedoe, kosten 9 ton wordt hier gefluisterd..., voor 1,5 uur.
Het is toch wel leuk om er zowat met de neus op te wonen, er waren vandaag nogal wat BN-ers in onze straat.
We kijken hier recht op een hotel waar ze zowat allemaal slapen vannacht.
Hebben er erg van genoten trouwens!!

Fijne Pasen allemaal!
Voor 9 ton konden ze veel mensen in nood helpen , dat zou de heer meer waardeeren gok ik :p.

Fijne pasen!
 

TMG1961

Baardaap
Lang verhaal:

De auto vandaag met buurman nagelopen. De olielekkage is verholpen (afgelopen maandag gratis gedaan door garage dealer) dus dat is prima. Bekleding achterklep losgehaald omdat er iets los in lag, was een clipje, eruit gehaald, kapotte clip vervangen en alles weer vastgezet. In motorruimte alleen een kleine lekkage koelvloeistof aangetroffen, wordt nog verholpen, deze zit aan de kant van luchtfilter. Komt vaker voor volgens buurman, onderdeel waar het lekt is van plastic. Wordt nog verholpen.

Onderkant ziet er redelijk goed uit, hoeft op paar kleine schoonmaak acties niets aan gedaan worden. Uitlaat is nog prima en katalysator is nieuw.

Rechtsachter loopt rem klein beetje aan. Dat zal verholpen moeten worden. Ook rechtsvoor zal er even gekeken moeten worden naar probleem. Was wat speling, maar nog binnen de marge. Laat het wel zo snel mogelijk verhelpen.

De accu nog gecheckt en deze is niet helemaal optimaal meer. Ik laat deze na apk in November vervangen tijdens de grote beurt.

Paar dingen gevonden maar auto is voor zijn leeftijd van ruim 15 jaar nog in redelijk goede conditie. Heeft alleen klein deukje rechter voorportier en lichte krasjes maar geen roest. Interieur is op bestuurderstoel na zo goed als nieuw.

De gevonden dingen zijn geen apk afkeur volgens buurman. Moeten wel herstelt worden, heb hem al gevraagd te kijken wat het gaat kosten.
Al met al tevreden, volgende week auto eens goed poetsen binnen en buiten en dan even wachten wanneer buurman gaatje vrij heeft voor de reparaties.
 

TMG1961

Baardaap
Vanochtend nog de gps antenne verwijderd. Heb geen navigatie dus ook geen gps antenne nodig. Heb nu alleen nog een vreemd kabeltje in de motorruimte lopen. Geen idee waar die van is, weet alleen dat het niet origineel is.
 
Banner image
Top