Heeft het nog zin om verder te gaan?

Avirex

Stoppelbaard
Hallo,

Ik ben nu 11 weken onderweg en wil voor een lange volle baard gaan. De baardharen blijven echter met mijn gezichtslijn meegroeien! Heeft iemand hier ervaring mee.. Zal het bij langer laten groeien van de baard vanzelf zakken?

Graag advies! Thnx..
 

Bijlagen

  • image.jpg
    image.jpg
    211,2 KB · Weergaven: 240

Bunny

Baard
Welkom Avirex! Gewoon nog even volhouden, de zwaartekracht gaat vanzelf zijn werk doen lijkt mij. Heb je al een geprobeerd om van onderen naar boven te kammen? Wat gebeurt er dan?
 

Arjay

Baardaap
Oerbaard
Hallo Avirex, geen ervaring mee, maar ik kan je verzekeren dat je baard echt naar beneden gaat groeien naar gelang het lengte krijgt.
Net als Bunny zegt; de zwaartekracht gaat vanzelf zijn werk doen. (Y)
 

Avirex

Stoppelbaard
Hey..

Bedankt voor jullie snelle reacties! Dat kammen heb ik geprobeerd maar de baard is eigenwijs! Dan gaat het heel vreemd uit zien! Ik ga de tijd uitzitten en wacht op de zwaartekracht :)! Geef het nog een paar maanden de kans!
 

Glenn

Baard
Kun je maar op één manier weten.
En dat is door het een kans te geven.
Dus laten groeien want als je opgeeft ga je later jezelf afvragen of het misschien wel was gelukt.
Wat heb je te verliezen?
Enkel de kans om een prachtige baard mis te lopen, anders niks!
 

Johan

Baard
Groot voordeel is wel dat als het lang genoeg wordt en de zwaartekracht doet waar hij goed in is, de baard veel voller gaat lijken.
 

Geus

Baard
Inderdaad, laat de natuur een poosje ongestoord zijn gang gaan en zoek dan een keer een barbier op. Als hij de eerste hoeveelheid onkruid in de vorm heeft geknipt en je adviezen heeft gegeven, krijg je een beeld of een volle baar bij jou gaat werken. Welkom, btw! :)
 
Banner image
Top