Baardbalsem

Bauri

Stoppelbaard
Hey,

Ik heb altijd honest amish heavy duty balm gebruikt en ik was daar zeer tevreden over.Aangezien mijn vertrouwde site (mijnbaard)dit merk blijkbaar niet meer verkoopt ben ik genoodzaakt om eens iets anders te proberen.
Iemand suggesties?

Thnx
 

LuckyBasterd

Volle Baard
Nog ff en amazon is in Nederland.... Maar er zijn wel alternatieven alleen die zijn bij vele baardshops ook op.. Angry Norwegian b.v. Niet het zelfde maar komt in de buurt...
Zelf ben ik steeds meer van de geurloze dingen omdat de meeste niet mijn ding blijken te zijn qua geur.. Maar we blijven stug zoeken en proberen...dus wie weet wat er aan komt...dan heb je die van dutchbeards nog maar die is nog niet geprobeerd... die staat nog op de lijst... Nu hebben we damn good soap.. fijne structuur alleen niet mijn geur.. de "gewone" is dan de toegankelijkste maar de streets vind ik niks... ruikt voor mij te chemisch... Nu zag ik ook nog No Gunk Geurloze Styling Funk For Beard & Hair voorbij komen maar weet niet wat ik daar van moet vinden... Zeus en Guardenza heeft hem ook... allemaal geurloos..

Wat ik wel doe is kijken naar de ingredienten.. ik ga zelf voor natuurlijk.. want ik had Mr Bear... en die is fijn qua structuur, en ook geur.. .maar kreeg er last van... dus ja dan ga je op zoek...
 

Medo

Stoppelbaard
Ik heb altijd Guardenza gebruikt, maar recent van mijn barbier meegenomen BAZGIR&VELJKOVIC. Wel een fijn balsem, dat mij ook van mijn huidirritatie heeft geholpen.
Heb mij er even in verdiept en lees dat hun balsem organisch en alcholvrij is, is wel heel licht van geur en ook wel van structuur (voor mij wel even wennen na Guardenza).
 
Banner image
Top