Aanmelden om de Doorgeef Box te ontvangen.

Nou, na een weekje vakantie wordt het tijd voor mijn update.


1,5 week geleden maar eens een bezoekje gebracht aan @Jofa . Het adres van Jofa was niet moeilijk te vinden. De geur van de vele soorten baardolie waren op enkele honderden meters afstand al te ruiken. Je zou haast denken dat er een nieuwe ICI-Paris voor mannen is gelanceerd in Zevenbergen. Zonde moeite heb ik de eindbestemming kunnen vinden en erg leuk om eens een forumgenoot te ontmoeten.

Eenmaal thuis heb ik een sneak peak gedaan naar de inhoud van de doos. Het was etenstijd dus echt veel tijd had ik niet. Na het avondeten ben ik maar eens begonnen met de inhoud te bestuderen. Uiteraard niet de inhoud wat ik die avond gegeten had maar van de overvolle doos met producten.

Ik moet bekennen dat de sponsors erg hun best hebben gedaan. Een hoop producten, samples, zeep en zelfs een prachtig scheermes. Erg leerzaam om te kijken welke producten mij nou echt aanspreken.

De dagen hierop heb ik weinig kunnen proberen, gezien mijn vriendin een onverwachts midweekje weg gepland had. Het afgelopen weekend heb nogmaals een aantal producten geprobeerd en na urenlang ruiken, ruiken en nog een ruiken, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik toch de voorkeur heb voor een neutrale olie/balsem. Ik draag al jarenlang hetzelfde (parfum) luchtje en daar ben ik helemaal weg van. Ik heb niet echt een olie kunnen ontdekken die past bij dit luchtje. Ook krijg ik regelmatig jeuk en irritatie van geparfumeerde producten waardoor neutrale olie de beste oplossing is. Desalniettemin was het erg leuk om de vele producten te zien, ruiken en te kunnen proberen.



Wat heb ik eruit gehaald?

Ik heb er zelf geen producten uitgehaald. Ik vond het vooral erg leuk om de diverse producten eens te ruiken/voelen. Sommige producten heb ik kleinschalig geprobeerd maar veel geuren ruiken me toch te heftig. Wel heb ik een klein beetje Reuzel Green Pig uit het potje gehaald en een klein stukje DAMN Good Soap. Ik ben benieuwd of ik er tegen kan en hoe de ervaringen zijn op iets langer termijn. De producten van @ProfessorMelchior waren ook erg leuk om te proberen (inclusies het begeleidend schrijven). Zoals eerder aangegeven door forumleden, heeft de Cavalier ook mijn voorkeur en ruikt erg lekker.


Wat heb ik erin gestopt?


Oordopjes en een neutrale baardbalsem.

Wil je ongestoord de doos verkennen zonder last te hebben van je partner? Zorg dan dat ze deze oordopjes draagt. Normaal gesproken bemoeit mijn vriendin zich niet met mijn “verzorgingsproducten” maar dit keer was het een heel ander verhaal. Het begon er even op te lijken dat ze zelf ook een baard wilde laten groeien. Puur om alle producten eens lekker uit te proberen. Ik werd dan ook knettergek van..

“hoe vind je deze?”
“ooohh, ruik deze eens, die is lekker”
“mag ik dit eens in je baard smeren?”
“moet je deze eens ruiken, dat ruikt naar schoensmeer”
“deze is ook niet vies hoor”
“kan je dat allemaal bestellen op dat forum?”
“wie betaald dit allemaal dan?”


Arghh!
Schat, hier heb je de afstandsbediening. Kanaal 156 is TLC, ga alsjeblieft even zitten en laat mij me gang even gaan. Maar goed, verder is onze relatie prima hoor.


Baardbalsem

De baardbalsem is een neutrale balsem. Ik heb hem vorig jaar gekregen en het is wat mij betreft een prima product (gekocht via bol.com). Het is een van de weinige producten die bij mij geen irritatie opleveren. Momenteel heb ik zelf geen balsem nodig en is neutrale olie voldoende.


De doos staat inmiddels klaar om verzonden te worden naar de volgende liefhebber!
 

Boof72

Volle Baard
Het is weer leuk om te lezen en een Heeeel goed idee van de oordopjes.
(Y)
Op naar de volgende liefhebber.
Adres heb je inmiddels ontvangen als het goed is.
 

Boof72

Volle Baard
Goedemorgen @Stonehill ,

Hoe is het met de doos, al uitgetest?
Inmiddels zijn we enkele weken verder en de heren na jou zitten met smart te wachten om ook te kunnen gaan testen.
En om ook rekening te gaan houden met de aankomende vakanties willen we graag de doos naar de volgende kandidaat gestuurd hebben.
 

JackL78

Zware baard
Ik heb genoeg tijd gehad om alle producten langs te gaan en te oordelen of er geuren bij zitten diens bevallen. Ik ben er wel achter dat er veel geuren tussen zitten niet voor mij zijn weggelegd


Wat wel erg fijn vond was de nightbalm van @ProfessorMelchior en de olie Cavalier. Die heb ik als zeer prettig ervaren.

Wat heb ik uit de doos gehaald?
  • 2 sleutelhangers (flesopener)
  • 2 stoffen sleutelhangers
  • 1 blikje van Mad Viking, gungnia (ik kende het merk niet en vond het een mooie gelegenheid om het te proberen)
  • en het scheermes. Heel toevallig was ik al aan het rondkijken naar of een shavette of een dubbel edge safety razor. Dan is de keuze snel gemaakt.

wat heb ik erin gestopt??

- 2 flesjes olie van Mr Bear family
- een leeg blikje zodat iemand die kan gebruiken voor zn eigen brouwsel
- een kam en borstel. De borstel vind ik zelf niet prettig en de kam vind ik toch te groot en heeft te fijne tanden
- Beard wash (Woody)
- Conditioner (gebruik ik bijna niet meer)
- Flacon Got2Be. Ik had 2 gekocht voor de prijs van 1. En voordat er 1 op is zijn weer jaren verder denk ik. Wellicht dat ik er dan iemand anders blij mee kan maken

ik vond dit al met al een erg leuk initiatief!! Dikke pluim voor de bedenker/organisator @Boof72 (Y)

De doos zal vandaag verzonden worden naar de volgende kandidaat.
 

Bijlagen

  • CB546066-FAE5-47C1-A7FA-2546E8D58A0F.jpeg
    CB546066-FAE5-47C1-A7FA-2546E8D58A0F.jpeg
    3 MB · Weergaven: 21
  • 5AF7CF43-28D5-4BCA-8007-01BA373114F3.jpeg
    5AF7CF43-28D5-4BCA-8007-01BA373114F3.jpeg
    877,9 KB · Weergaven: 22
Banner image
Top