Aanmelden om de Doorgeef Box te ontvangen.

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Volgens mij is het de Superfurry beer shampoo, dus misschien kun je deze in een glazen pot scheppen, labelen en weer meesturen.
Kapotte flesje ben ik ook wel benieuwd naar.

Wel irritant, die slechte pakketbezorging. Bij mij was het ook al mis. En maar klagen, dat het zo slecht gaat met Post.nl en of er nog even wat subsidie bij kan en tegelijkertijd de prijzen flink verhogen. :mad:
 

Jofa

Baard
Jammer dat er wat gesneuveld is, maar met die geweldige pakket bezorgers van tegenwoordig (bijna) niet te voorkomen.
Wat was het voor flesje @Jofa ?
Maar gooi maar weg hoor.

Dit flesje. Jammer hoor.
[DOUBLEPOST=1589096191][/DOUBLEPOST]
Volgens mij is het de Superfurry beer shampoo, dus misschien kun je deze in een glazen pot scheppen, labelen en weer meesturen.
Kapotte flesje ben ik ook wel benieuwd naar.

Wel irritant, die slechte pakketbezorging. Bij mij was het ook al mis. En maar klagen, dat het zo slecht gaat met Post.nl en of er nog even wat subsidie bij kan en tegelijkertijd de prijzen flink verhogen. :mad:

In een potje scheppen is een goed idee!

Ga ermee aan de slag.
 

Bijlagen

  • IMG_20200510_092821.jpg
    IMG_20200510_092821.jpg
    503,7 KB · Weergaven: 32

Jofa

Baard
Zo heb ik het nu gedaan. Zo gaat het straks weer de doos in, na uitgeprobeerd te hebben! Want wat ruikt dat spul ontzettend lekker!
 

Bijlagen

  • IMG_20200510_102835.jpg
    IMG_20200510_102835.jpg
    3,4 MB · Weergaven: 31
  • IMG_20200510_102844.jpg
    IMG_20200510_102844.jpg
    3,6 MB · Weergaven: 31

Boof72

Volle Baard
De pot zeep kwam bij mij vandaan.
Ik vindt het toch wel een hele prestatie om die stuk te krijgen.
Dus was naar mijn idee behoorlijk dik plastic en ook nog een beetje flexible. Dus geen hard plastic wat zo breekt
Maar goed , het is niet anders.
 

Jofa

Baard
Even een tussentijdse update, over de ervaringen so far van het pretpakket. :)>

Er zitten heel veel oliën in. En dat vind ik momenteel nog wel het interessants, want aan balmen of waxen heb ik niet zoveel.
Ik heb er wel 1 geprobeerd. De nightbalm van professor melcior. Ik kan je zeggen, hij is uitermate zacht, heel weinig van nodig en hij ruikt ontzettend lekker!
Zowel voor mij als voor mijn vrouw gaat er een wereld open, want dat er zoveel beschikbaar was voor baarden verzorging hadden we nooit gedacht. Vrouwlief verweet me al dat mijn beautycase groter gaat worden dan de hare.... :rolleyes:
Dus ik had haar maar niet gezegd dat er nachtbalsem in zat. Ik had het gewoon ingesmeerd en beleefd. Bij het passeren zegt ze; dat ruik lekker! Wat is het?.... Allerlei uitvluchten spoken door mijn hoofd, maar er toch voor gekozen het te zeggen.... Ze schoot in de lach. Onbedaarlijk in de lach.... Kijk nou dan, stoere vent met baard en nachtbalsem... Ik ga je Johanna noemen!

Of het werkt weet ik niet. Ik had zeker de volgende dag meer last van jeuk, of er kwamen nieuwe haartjes door vanwege het stimulerende effect. Ik weet het niet. Maar lekker ruiken doet het zeker en de baard word er heerlijk zacht van.

Ook de olie "Explorer" van dezelfde professor vind ik een heerlijke geur.
Tactisch riep ik mijn vrouw om de lumberjack te ruiken (bitch sniff my beard)
Braaf gaf ze gehoor en kwam tot de conclusie dat er eucalyptus of munt in zit. (klopt dit @ProfessorMelchior?) ook deze valt erg in de smaak :)>

Zo beetje bij beetje het een en ander uitproberen is erg leuk. Ik ben deze week nog wel zoet.

Ik heb wel een kam, 2 verschillende bieropeners en een flesje "woody" van Mijn Baard toegeëigend :)> ik vind de woody geur erg lekker, en zo heb ik er 1 voor thuis en 1 voor in de wagen :cool:

Ik doe er de citrus baardolie en balm voor terug in. Het is een hele frisse geur, maar niet aan mij besteed.

Voor degenen die veilig thuis willen bellen, wees gerust, we zijn lief voor elkaar ;)
 

Bijlagen

  • IMG_20200512_202328.jpg
    IMG_20200512_202328.jpg
    1 MB · Weergaven: 28
  • IMG_20200512_202254.jpg
    IMG_20200512_202254.jpg
    622,1 KB · Weergaven: 26

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Lieve Johanna,
wat leuk om te vernemen, dat mijn producten bevallen.
Explorer heeft een vrij stoere geur, zodat je je een ontdekkingsreiziger in Oriëntaalse gebieden waant en Lumberjack bevat ceder, rozenhout, denne en tea tree. Geen Eucalypta, want die was nog bezig Paulus de Boskabouter het leven zuur te maken.:D

Van de nightbalm moet je maar heel weinig gebruiken en dit heel goed op de huid in masseren. Jeuk kan het niet veroorzaken, dus er zal die nacht wel iets stimulerends gebeurd zijn. Dat komt ervan, als de dame het prettig vind geuren.;)

Mocht je tezijnertijd een van de troepjes gemaakt willen hebben, dan laat je het me maar horen.
Deze week ga ik voor @Carlstein11 enige Cavalier brouwen.:)>
 

Boof72

Volle Baard
Beste Johanna,

Goed om te horen dat je zo alles rest en er de tijd voor neem om nieuwe dingen te ontdekken.
Zoals @ProfessorMelchior al aangeeft zal jje een te grote hoeveelheid hebben gebruikt. Dit dacht ik ook na het lezen, ik heb hetzelfde probleem. Zodra. Ik teveel gebruik wordt ik gek van de jeuk en moet ik het er echt uit gaan wassen en spoelen.
En het is altijd leuk om van je vrouw te horen dat je lekker ruikt al je langs loopt. Die geur zoek ikzelf nog. Houtachtige geuren is het ieder geval niet bij mijn vrouw.
Dus als ik rust wil smeer ik die erin :cool:
 

Jofa

Baard
Hoi @Jofa

Inmiddels al ruzie met je vrouw over alle luchten die je verspreidt door het huis?

Nee, valt mee. Ik heb er wel heerlijk van genoten. Ik ben inmiddels bezig om de box racepostproof te maken. Al zal dat voor de volgende ontvanger niet nodig zijn. Ik verwacht ergens in de loop van volgende week de box door te kunnen geven.

Aan alle lezers, geef jezelf op. Het is echt ontzettend leuk, en je hebt er echt wat aan. Probeer het gewoon eens, het ergste wat je kwijtgeraakt is 6,75 voor de verzendkosten naar de volgende ontvanger. Nou, daarvoor hoef je het niet te laten. Dus, geef jezelf op! :)>
 
Banner image
Top