Aanmelden om de Doorgeef Box te ontvangen.

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Aan het eind van de middag open ik de voordeur om mijn huis te betreden. Ligt er een kaartje op de deurmat van de postbezorger, waarop medegedeeld wordt: U WAS NIET THUIS VANDAAG !
Direct komt de gedachte bij me op, dat de contrôle-maatregelen tbv de Lock-Down nu wel erg ver gaan, als de postbezorgers er toezicht op gaan houden of ik wel of niet thuis verblijf.:confused:
Enige tekenen van dementie heb ik nog niet bij mezelf waargenomen, dus ik was al op de hoogte van het feit, dat ik niet thuis verbleef vandaag.;)
Ik mag hopen, dat de postbezorger niet denkt, dat ik eenzaam aan het Covid-19 virus ben gestorven en in mijn bed lig te ontbinden, anders kan ik morgen enige politie-agenten verwachten, die mijn voordeur intrappen en mij daarna gefrustreerd in elkaar knuppelen, als ze me levend aantreffen, omdat ik doelbewust onrust veroorzaak.o_O

Onderaan het kaartje staat vermeld, dat er een posstuk voor mij NIET is afgegeven aan de buren, maar op mij ligt te wachten op het dichtsbijzijnde postafhaalpunt. Ik besluit niet in de wagen te stappen, maar de afstand van een kleine kilometer wandelend af te gaan leggen.

Aangekomen op het postafhaalpunt (goed woord voor woordenslang of scrabble!) staat er een dame achter de balie, waar ik netjes aan vraag: 'Volgens dit kaartje was ik niet thuis vandaag. Weet u waar ik was?':)
De dame kijkt me onbewogen aan en antwoord kortaf: 'Komt u een pakket afhalen?'. 'Dan bent u zeker professor Melchior?'
'Jawel, mevrouw, hoe weet u dat'
'Zo ziet u eruit, mijnheer', zegt ze en tornt een forse kartonnen doos omhoog.

Ik verwacht een pakketje, dat onder een arm klembaar is, maar nu moet ik ineens met een redelijk gewichtig pakket de terugweg gaan aanvaarden. Op mijn hoofd dragen is geen optie en evenmin het snel nuttigen van diverse flesjes baardolie om het gewicht te verminderen.

Eenmaal weer thuis gekomen deponeer ik het pakket op de keukentafel en ben daarna spelden in mijn @Boof72 VooDoo-pop gaan steken, aangezien hij mij deze marteling heeft aangedaan. Nadat ik de baard van de VooDoo-pop heb ingesmeerd met ontharingscrême heb ik deze weer opgeborgen en ben het pakket gaan openen.

Ik zie een bonte verzameling van interessante baardverzorgingsmiddelen, die vrolijk stemt. Een flesje baardolie heeft het transport niet overleefd, evenals een blikje balsem, waarvan de inhoud getransformeerd is in een geurend buitenaards wezen.

Met vele producten ben ik reeds bekend en morgenochtend zal ik de baard eens insmeren met de Superfurry Beard Cream Wax al was het maar om de naderende politie-beambten te laten weten, dat ik nog levend en in blakende gezondheid ben.:cool:

De daarop volgende dagen zal ik een flinke portie aan flesjes en blikjes aan het pakket toevoegen en ik zal ook nog enige eigen brouwsels toevoegen, die ik normalitair alleen op bestelling vervaardig. Mijn verzoek aan opvolgende ontvangers (al dan niet thuis aanwezig) is deze producten niet toe te eigenen, maar natuurlijk wel te proberen en wederom door te sturen. Mochten ze bevallen, dan zal ik deze zeker maken en toezenden na een berichtje op het forum aan mijn adres.
:)>

Om te voorkomen, dat een op mij gelijkende VooDoo-pop gemarteld gaat worden, zal ik proberen het gewicht van het pakket binnen de perken te houden. Ik wijs op voorhand dan ook iedere verantwoordelijkheid af indien het pakket na enige malen van ontvanger gewisseld te zijn nog slechts met een vorkheftruck verplaatsbaar is.:D
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Dat gaat zeer zeker goed komen @Boof72

Naast de diverse blikjes en flesjes van reguliere fabrikanten ga ik de volgende “eigen brouwsels" toevoegen:

Baardolie Cavalier, baardolie Lumberjack, baardolie Explorer en baardolie Artist.

Alsook twee cupjes Nightbalm: de grootte van een doperwt met de duimnagel oplepelen, tussen de handpalmen masseren en in de baard en op de huid aanbrengen voor het slapen gaan. Bevorderd een gezonde baardgroei en voorkomt jeuk en huidschilfers.

Mijn etiketten-printer heeft waarschijnlijk een aanval van Covid-19 te verduren, dus ik heb de labels maar met de hand op papier gekriebeld.

9ED1ECF7-1F5D-4A44-8EF6-4537E526238C.jpeg
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Alles anders kon ik de doos niet opnieuw inpakken! :D

De shavette. Daar ga ik even mesjes voor aanschaffen en dan kan die met een volgende ronde compleet mee, zodat het te proberen is.
Een borstel geruild voor een serieuzer exemplaar en verder kilo's toegevoegd en nu zit ik met halters te jongleren, zodat ik het pakket morgen naar de wagen kan tillen.:)
 

Carlstein11

Volle Baard
Zo tijd om de doos maar eens door te geven.Wat een werk zeg er zit zoveel in de doos dat het haast onmogelijk is om alles te proberen.
Ik ben niet zo van de wax en balsem dus heb ik die gelaten voor wat het was en me een beetje bezig gehouden met de baard olie.

Ik heb nogal een verslaving wat betreft baard producten (nee ik spuit en drink ze niet) dus moest ik me best wel inhouden met al dat moois.
De superfurry producten heb ik niet geprobeerd het is gewoon een super product en bij mij wel bekend. Ik raad dan ook iedereen aan om het eens te proberen.

da andere producten heb ik eerst aan een reuk test onderworpen en de best ruikende daarna een in mijn baard gebruikt.
Ga ze hier niet allemaal beschrijven daar geur heel persoonlijk is.
Maar mijn top 3 wil ik toch noemen.

1 @ProfessorMelchior Cavalier
2 Damn Good Soap Company. The Streets
3 Dutch beards. Old Souls

Ik heb niets uit de doos gehaald wel er Mr.Dutchman Kicken balsem (is ook echt kicken spul) en een groffe baardkam bij gestopt.
De reden waarom ik er niets uit heb gehaald is dat iedereen deze doos zou moeten proberen om kennis te maken met de mogelijkheden en producten voor je baard .
Ik heb in de jaren dat ik een baard heb al een klein vermogen uitgegeven aan producten waarvan de geur me later niet beviel en het weer in de vuilnis belande.
Er zit voor iedereen wel wat in de doos geniet ervan en haal er uit wat je kan gebruiken stop er in wat je kwijt wil.

Ik heb mijn producten gevonden en blijf bij geurloos al vrees ik dat er toch nog een bestelling geplaatst gaat worden bij @ProfessorMelchior:D
 

Boof72

Volle Baard
Nu maak je nog mij meer nieuwsgieriger naar de producten van @ProfessorMelchior.

En het is precies zoals je beschrijf , en waar ik dit voor bedacht heb.
Op een goedkope manier producten proberen en er achter komen wat je wel of niet bevalt.
Hierna de doos lekker door sturen voor de volgende en je weet dan wat je de volgende keer kan bestellen.
Zonder dat het in de prullenbak beland.
(Y)
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Wat leuk om te horen, dat je Cavalier zo hoog acht!
Wanneer je wilt laat het me horen en ik ga het voor je maken.


Leuk is zo'n doos, hè? Een super idee van @Boof72 . Lekker graaien en grabbelen en ervaringen opdoen.
Er is zoveel, dat het inderdaad ondoenbaar is alles uit te proberen, maar dat houdt het ook spannend.
 

Jofa

Baard
Eergisteren belde vrouwlief mij op. Er is voor jou een doos bezorgd die verrekte zwaar is! Wat heb je nu weer besteld?!
Alsof ik zoveel bestel. De bezorger van zelando kent haar kleding maat beter dan zijzelf, maar daar mag je niks over zeggen. Maar ik had niks besteld, dus ik was verrast. Bij thuiskomst bleek het het pretpakket te zijn van baardminnende baardmannen. :)>

Supergaaf! Helaas is er wel wat geneuveld op de reis naar Zevenbergen. Ook een proefflesje is kapot gegaan, wat de doos niet te goede is gekomen. Ik ga een nieuwe doos regelen, en alles even goed inpakken, voordat het word doorgeven. En het een en ander uitproberen natuurlijk. Daarover later meer :)

@Boof72, wat moet ik met het geneuvelde pot doen? Weggooien?
 

Bijlagen

  • IMG_20200509_125717.jpg
    IMG_20200509_125717.jpg
    621,4 KB · Weergaven: 38
Banner image
Top