Mijn Baardreis

Roberto

Stoppelbaard
Ik had mij een paar dagen geleden al voorgesteld. Maar dat zal ik nog een keer doen.

Mijn naam is Roberto. Ik ben 25 jaar jong en kom uit zaandam. Ik heb al heel wat (baardreis) verhalen zitten lezen. En nu vind ik het tijd dat ik mijn baardreis ook hier op het forum post. Altijd leuk om later weer terug kijken. En om dan te zien hoeveel vooruitgang ik heb geboekt.

Ik ben nu 4 weken aan het kweken..(zie foto) ik heb gelezen dat veel mensen heel kritisch naar zichzelf zijn. Dus ik ben gelukkig niet de enige. Ik ben niet tevreden over mijn snor en over mijn wangen. Daarom mijn vraag: zien jullie een (volle) baard potentie bij mij?

Ik probeer mijn topic wekelijks up to date te houden met mijn vooruitgang :)
 

Bijlagen

  • 20160118_064901.jpg
    20160118_064901.jpg
    1,6 MB · Weergaven: 201

maximum

Zware baard
Hoi Roberto:)Jij hebt zeker een volle baard potentie(Y)Overal is het al bedekt behalve tussen lip en kin iets minder;)Das bij mij ook nog steeds na 8 maanden maar er het word steeds voller:DIk weet niet tot hoever je wil gaan,maar een volle baard eist geduld:)Als je 6 maanden alleen de kantjes lichtelijk bijhoud en de rest lekker laat groeien zul je versteld staan van je progressie;)En vooral niet vergeten wekelijks een soort gelijke foto te maken om het groeiproces te aanschouwen:)Succes(Y)Beard up:)>
 
Laatst bewerkt:

Roberto

Stoppelbaard
Dat is zeker fijn om te horen:) omdat mijn vriendin niks met baarden heeft is een beetje positiviteit bij mij thuis ver te zoeken. Ik laat het zeker tot eind april doorgroeien. Dat is ong. nog 3,5 maand te gaan. Dan moet het hopelijk toch wel een beetje op een baard gaan lijken :)>

Zo ja: dan laat ik het lekker doorgroeien :)
 

Roberto

Stoppelbaard
Ik zit met een vraag die hier ongetwijfeld beantwoord kan worden. Sommige snorharen beginnen over mijn boven lip heen te groeien. Moet ik dit zo laten of moet ik ze met de schaar iets korter knippen?
 

maximum

Zware baard
Je kan het accepteren,afknippen of vanuit het midden opzij borstelen:)Ligt een beetje aan de stachstyle die je voor ogen hebt(Y)Het laatste doe ik alleen zal je nu het nog korter is wax moeten gebruiken om de hold te houden;)Beard up:)>
 

Ontw3rper

Baard
Herkenbaar, gewoon kijken wat bij je baard blijft passen. Tip die ik kreeg is om haren net als bloemen schuin af te knippen. Schijnt beter te zijn.
 

Roberto

Stoppelbaard
Ik kijk het aan. Ik ben uiteindelijk van plan om het bij de barbier te laten 'fatsoeneren' en daarna zelf bij houden.
 

Ronald

Volle Baard
Oerbaard
Er is inderdaad geen goed of fout. net wat je zelf prettig vindt. Ikzelf wordt altijd helemaal iebelig van te lange snorharen.
Het is een prachtig gezicht zo'n lange stache, maar ik vind het niet practisch en zelfs ronduit vervelend voelen. Dus ik hou ze op de bovenlip.
 

Texman

Koning Baard
Het heeft misschien wat lang geduurd maar je heb nu een prima baard en snor en het wordt vast nog beter.(Y)(Y)(Y)
 
Banner image
Top