Even weggeweest...

Ontw3rper

Baard
Terug voorstellen.. zover mijn laatste post eind 2016. Maar goed baard en snor zijn gebleven. Qua verzorging gebruik ik DSG Snorrewax & Balm 'the woods' of 'the streets'. Roskammen doe ik dagelijks met een baardborstel en een houten kam. Snor varieert veel maar indien lang heb ik een mooi klein Zeus kammetje welke regelmatig in de wasmachine zit. Baardzeep gebruik ik sporadisch maar wekelijks American Crew Beard foam, soort van droog shampoo voor na het douchen.

Net mijn oude flesjes schoongemaakt. Helaas kan ik een aantal nieuwe kopen omdat ik na het uitkoken de flesjes wilde omspoelen. Dat vonden er een aantal niet leuk.

Groet,
Job
 

Laurent1965

Zware baard
Ook van mij welkom terug op dit leuke forum, vraag mij af hoe je het in hemelsnaam klaarkrijgt om zo lang hier vanaf te blijven.....;)
 

Ontw3rper

Baard
Hallo @Ontw3rper welkom weer terug. Wat ontwerp je zoal?

in het verleden van parkeerautomaten, consumenten-en brandweer gereedschappen, rolstoelaanpassingen en dan een schuine las naar het huidige van medische producten voor zowel persoonlijke bescherming van consumenten, producten voor onderzoek in laboratoria (geen dierproeven :). Een breed scale aan producten en diensten als het ware.
 
Banner image
Top