zenn

Zware baard
De laatste Duitse "Kaiser" en Koning van Pruisen, Wilhelm II (1859 - 1941).

260px-Kaiser_Wilhelm_II_of_Germany_-_1902.jpg
 

Laurent1965

Zware baard
Het maffe is dat ik tientallen jaren ( oeps, ben ik al zo oud... :eek: ), alleen een snor heb gehad, en altijd al een epische wilde hebben.
Nooit gelukt.., dacht altijd dat het er niet in zat qua haargroei.
Nu ik een flinke baard heb heb ik ook de snor die ik altijd wilde hebben.:)(Y), dubbel blij!
 

zenn

Zware baard
De laatste tsjaar van Rusland en grootvorst van Finland, Nicholas II (1868 - 1918) & koning van het Verenigd Koninkrijk en Keizer van Indië, George V (1865 - 1936).

5bbb726785600a681d28bf74.jpg


Nicholas II links en George V rechts op de foto; de reden dat ze zo op elkaar lijken is dat ze neven waren, hun moeders waren zussen van elkaar.

Familyrelationships.png
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Zóóó wordt hier even de geschiedenis gemankeerd weergegeven! :confused:

Nederland en de rol tijdens WO1 komen er zo mooi vanaf met hun laffe neutraliteit.:mad:

De Koningin der Nederlanden van 1840 tot 1849 Anna Paulowna en echtgenote van koning Willem II was de dochter van tsaar Paul I en Sophia von Württemberg en dus de zus van tsaar Nicolas I.
Zij was daardoor de tante van de Duitse keizer Wilhelm I, de Britse koningin Victoria en de Russische tsaar Alexander II.

Haar zoon en koning der Nederlanden Willem III was dus een volle neef van het illustere drietal Wilhelm I, George V en Nicolas II, die eens even goed tekeer zijn gegaan vanaf 1914, wat heeft geresulteerd in miljoenen slachtoffers en de aanloop naar WO2.

De toen in Nederland regerende vorstin was Wilhelmina van Oranje behorend tot het Huis Sachsen Gotha und Coburg en dus een nicht van het drietal. Dat was ook de reden, dat Wilhelm II na zijn verbanning uit Duitsland vrolijk op de Orangerie in Doorn kon gaan wonen met medeneming van 68 treinwagons vol gestolen kostbaarheden.

Voor degenen, die vinden, dat je trots op Nederland mag zijn is het misschien de moeite waard om zich af te vragen, waarom dit soort pijnlijke details altijd weggelaten worden en waarom een groot aantal Nederlanders enorm sympathiek meewerkten met de Nazi's en waarom het Nederlands koningshuis van "Duitsche bloed" nog steeds op de troon zit.

Koning Willem III der Nederlanden (1817-1890).

image.jpeg
 

Yainderidoo

Zware baard
Hear, hear........
(Bovenstaande is reactie op post van @ProfessorMelchior )


[DOUBLEPOST=1569368748][/DOUBLEPOST]Toch ook nog wel een redelijk epische snor heeft Confucius (551 v.Chr. - 479 v.Chr. hij werd dus 72 jaar) Episch ook om de persoon die hij was of in ieder geval om wat ze hem allemaal toedichten. Chinees filosoof en politicus. Bekent om zijn wijze spreuken. Zoek maar eens op...internet staat er vol mee. Één van die vele honderden spreuken wil ik jullie niet onthouden:
Schermafbeelding 2019-09-25 om 01.41.01.png
Confucius....ik heb nog bij hem op school gezeten...;)

875341415-confucius.jpg
 
Laatst bewerkt:
Banner image
Top