Sinterklaas Baard

RonSon

Baard
Mijn creatie tot nu toe.
Ik wil de kaaklijn zo hoog mogelijk hebben, dus dat moet er nog even bijgroeien.
Dus dat alles in elkaar overloopt.
En dan de snor, als hij iets langer is, in een punt dragen ala Greg B.

Probleem is een beetje toch die 2 kleuren baard. Waar aan de ene kant de donkere jaren de overhand heeft, zo heeft de andere kant de lichtere haren de overhand zodat het lijkt alsof een kant niet, of niet snel genoeg groeit.
Dit heeft me al een paar keer verneukt, dus blijf nu echt even een maand of ander half van de tondeuse en scharen af.

En wat mij beetje irriteert is, dat mijn baard slagen er in heeft. Echt zo'n golvend ding wat sinterklaas ook heeft.

Ik wou het straighten, maar heb al genoeg gelezen over straigterners, dus ga ik ook niet mee klooien.
Kan zijn, dat als de baard langer groeit, de slagen er door de zwaartekracht uitgaan, en anders maar niet.

6de15c7a6c0e38e8659c9fbe5f2805de.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Ik vind het er veelbelovend uitzien.
Mooie dichte dekking, badger-look (twee kleuren) en de slagen vind ik mooi. Zelf heb ik ook slagen in mijn baard en ik ben er extreem gelukkig mee, aangezien ik er niet aan moet denken om met een Mandarijnen-baard bestaande uit rechte sliertjes rond te moeten lopen…en de goedheilig man Kapoentje heeft wel een héél mooie baard!
 

Joep

Zware baard
Ik persoonlijk vind dat je een mooie volle baard heb. Wat betreft die twee kleuren, dat heb ik ook.Ik ben nog wat jonger, dus bij mij heeft zwart nu nog de overhand, maar dat zal in de loop der jaren wel een omslagpunt krijgen. Ik vind het zelf altijd wel mooi als een baard 2 kleuren heeft, maar ik kan me voorstellen als links en rechts niet gelijk is dat het een vertekend beeld kan geven over hoe de baard geschoren is. Bij mij is voornamelijk op de kin aan de rechter kant veel grijs, links minder, maar ik vind dat geen bezwaar. Dan hebben we nog die slag, tja, ik vind ook dat niet slecht staan. Ik las gister nog ergens op het forum (weet niet meer waar, volgens mij schreef @ProfessorMelchior dat) iedere baard is zoals die is en je moet er zelf achter komen om te zien hoe je baard is. Je moet niet een baard met slag recht proberen te krijgen, maar ook een rechte baard moet je geen slag in proberen te krijgen. Een kwestie van accepteren.
Nogmaals, een hele mooie baard!
 

Texman

Koning Baard
Ha @RonSon ,
Ik vind dat je een ontzettend mooie baard hebt. (Y)(Y)(Y) Ik heb ook slagen in mijn baard waar ik erg blij mee ben :). Vroeger toen er sprake was begroeiing boven op de schedel had ik ook daar slagen in mijn haar. Dus logisch dat je ze ook krijgt in je baard.
Ik heb niet alleen slagen in mijn baardhaar maar het haar op zich krult ook nog eens behoorlijk.
Op jouw vraag of de slagen er uit zakken als je baard langer wordt kan ik je vertellen dat dat niet het geval is.
De haarlijn op je wangen zo hoog mogelijk,dat zou ik ook doen. Staat altijd heel goed.
Mijn advies is, neem je baard zoals deze is anders ga je je er zo aan ergeren dat je de neiging krijgt om hem weer heel kort te gaan dragen en dat wil je niet.
Succes Texman :)>
 

Dee4WR

Baard
@RonSon
Da's al een mooi exemplaar! Vooral je snor, ook erg strak! Zelf heb ik mijn nu een jaar niet geknipt, tot gisteren. Het was even doorzetten, ik had ook erg last van slagen waardoor bij mij veel haren uitstaken. Ik heb een stijlborstel gekregen en moet zeggen dat ik daar tevreden mee ben. Ik heb het ook laten stijlen met een stijltang maar dat is zelf niet te doen. Ik ben zeer benieuwd hoe jou baard er over een jaar uitziet..

Succes met je baardreis!
Greetz
8bf752389d9a27277faba84a160b26ba.jpg
 
Laatst bewerkt:

Skaggy

Volle Baard
Je hebt een prachtige volle baard en snor! Ik vind het wel meevallen met de slagen het geeft jouw baard juist karakter. (Mijn baard en snor zijn veel minder vol en de haren krullen echt alle kanten op.) De kleuren vind ik niet storend, troost je anders maar met de gedachten dat dit contrast in de komende jaren waarschijnlijk wel minder zal worden :D Volgens mij zijn we zelf het meest kritisch over onze eigen groeisels maar daar zitten we dan ook letterlijk met onze neus bovenop. Succes met het groeien! (Y):)>
 
Laatst bewerkt:

Nib85

Volle Baard
Mooie baard @RonSon !


Succes met je baardreis!
Greetz
Bekijk bijlage 12933

Deze vind ik dan persoonlijk wel weer erg strak getrokken...:confused:
Fantastisch volle baard en prachtige kleuren, maar net “te gelikt” (naar mijn smaak...).

* Ik zit nog eens te kijken, het lijkt haast niet echt.
En even voor de goede orde, bovenstaande gaat niet over de baard van Ronson maar over het plaatje wat Dee4WR postte
 
Banner image
Top