Proces!

Dee4WR

Baard
Hi @okt2018

Jou topic had ik nog niet gezien.. Ik heb het helemaal doorgelezen en moet zeggen, wat een transformatie! De baard staat je top, helemaal op de laatste foto's. Ook die met je ogen dicht, heel apart en origineel! Ikzelf ben ook voor de yeard gegaan, tussendoor een aantal keer bijgewerkt ivm diverse sollicitatie gesprekken. De baard laten stijlen en minimaal bijgeknipt. Maanden rondgelopen met de drang om naar de barbier te gaan omdat het er niet uitzag. Na een maand of 8 begon het eindelijk ergens op te lijken, complimenten en leuke opmerkingen motiveerde me om door te gaan. Afgelopen week naar de barbier geweest om een model te laten knippen. Nu weer een jaartje laten groeien....
Succes met je baardreis!

Greetz
 

okt2018

Baard
Hey Dee4WR,

Nou welkom op het topic dan;-) Leuk om te horen dat je de baard mooi vindt, dankjewel. En inderdaad wat een verschil he hoe iemand er met en zonder baard kan uitzien. Dus jij bent ook lekker bezig! Ik zal jouw topic eens opzoeken (als ik al niet gezien heb:p), ben benieuwd.

Groetjes Brian
 

okt2018

Baard
Pa heeft een 'bad-ass'uitstraling! (Y)

Dat is ie ook:p
[DOUBLEPOST=1574112884][/DOUBLEPOST]
Mooi Brian, zo samen met je vader. (Y):)> Komt vader nu ook op het forum met een eigen account?


Dat heeft pa zeker, de dorpel er al uitgetrokken zo te zien...:eek:

Dankjewel, leuk he. Ehmm ik denk het eerlijk gezegd niet. Hij is een beetje digibeet en denk dat ie er weinig mee doet. Haha nou die moest er eigenlijk in, maar kwam in 3 stukken uit de verpakking..
 
Banner image
Top