Het grote frustratie topic

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Behalve dat het geen goed nieuws is, vraag ik me af waar ze dan besmet is met een bacterie of virus,dat meningitis veroorzaakt.
Is dit in het ziekenhuis gebeurd?

Meningitis, nekkramp of hersenvliesontsteking is niet zo maar een griepje, maar is heel riskant.
 

Texman

Koning Baard
Wat een tegenslag voor jullie.:(
Ik weet wat dit betekend omdat ik iets soortgelijks met mijn ouders ook heb meegemaakt.
In beide gevallen was het een ziekenhuisbacterie en waren ze van het ene op het andere moment doodziek.
Gelukkig zijn ze wel beter geworden.
In ieder geval heel veel sterkte en beterschap voor je vrouw.
 
P

Pellie

Guest
Behalve dat het geen goed nieuws is, vraag ik me af waar ze dan besmet is met een bacterie of virus,dat meningitis veroorzaakt.
Is dit in het ziekenhuis gebeurd?

Meningitis, nekkramp of hersenvliesontsteking is niet zo maar een griepje, maar is heel riskant.

Idd in het ziekenhuis gebeurd. Is ook erg riskant. Kom net uit ziekenhuis en ze was al wel weer aanspreekbaar. Het zou veroorzaakt kunnen zijn door de drain, maar zeker weten doen ze niet. Hopen dat alles goed komt. Ze wist iig wel onze namen en dat het zondag was etc....
 
P

Pellie

Guest
De bacterie is de wond binnen gedrongen via de diarree. Hoe? Dat is altijd de vraag. Het gaat momenteel redelijk tot goed. Ups en downs, maar er zit progressie in. Nog week ziekenhuis te gaan....
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Dat is een onzin-verhaal @Pellie en lijkt op het afschuiven van verantwoordelijkheid.

Net als bij andere diersoorten kan men zichzelf niet besmetten met lichaamseigen stoffen, anders zou het inhouden, dat iedereen, die het toilet bezocht heeft met kloofjes in zijn vingers ziek zou worden. Het is nogal onsmakelijk, maar in theorie kan men de persoonlijke uitwerpselen zonder problemen weer tot zich nemen of zelfs nuttigen.
Het persoonlijk afweersysteem is hierop ingesteld, wat vrij logisch is, omdat er anders weinig leven meer op Aarde zou voorkomen. Iedere hond of kat zou sterven na het likken van het poepgaatje en ook olifanten en koeien gaan niet eens flink douchen, nadat ze hun afvalstoffen gedumpt hebben.

In de keel zitten wel onschuldige bacterieën, die bij een zwaar afgenomen weerstand bloedvergiftiging kunnen veroorzaken, dat de hersenvliezen kan infecteren, maar dan is de natuurlijke weerstand al zo laag, dat er zich nog veel meer problemen gaan profileren en dat lijkt bij je vrouw niet het geval.

In het ziekenhuis zal men met een ruggenprik hersenvocht af moeten nemen en dit voor onderzoek naar een laboratorium sturen om te onderzoeken of het hier gaat om een bacteriële of virale infectie van de hersenvliezen.
Veroorzaakt door een bacterie betekend niet goed ontsmet gereedschap en viraal wijst erop, dat er ergens in het ziekenhuis iemand heeft rondgelopen of nog steeds rondloopt met de ziekteverspreider.

De virale infectie is minder bedreigend, dan de bacteriële.
 

Laurent1965

Zware baard
Afgelopen weekend in de trein van Amsterdam naar huis tussen een grote groep "voetballiefhebbers" gezeten.
Deze stapten in bij de Arena.
Blikjes bier vlogen door de eerste klas stiltecoupé, er werd gerookt, ze bonkten met alle macht op de zijwanden van de trein, helemaal tot Eindhoven bleek later, treinstel bewoog er van...
Ik kon niet weg, trein was overvol, iedereen voelde zich enorm geïntimideerd, NS deed niets.
Er ontstond een flinke ruzie met andere passagiers, er werd flink gemept.
Zo gauw als je iemand van hun aankeek had je ruzie.
De conducteur kwam pas in Eindhoven aankakken, reageerde, dan moet je maar een klacht indienen, dit soort gedrag zien we wel vaker bij voetbalwedstrijden......
Ik zei, dat ga ik zeker doen, even later kwamen twee beveiligers door de trein, waren intussen in Weert, tuig was intussen zo goed als verdwenen. ( klacht werd overigens net zo laconiek op gereageerd, heb je niets aan, kost alleen tijd )
Overal lag rotzooi, hele zakken chips over de vloer en bier, hele treinstel stonk naar sigaretten.....
"Beveiliging" deelde bonnen uit voor een gratis bekertje koffie. :), of toch maar:mad::mad::mad:

Als je normaal iets zegt in een stiltecoupé word je er vaak door zo'n uitgedroogde zuurpruim met een boek op gewezen dat je stil moet zijn.
Zit je daar netjes met je goed fatsoen en je eerste klas kaartje, waarom word het steeds duurder allemaal...:mad::mad::mad:
Wordt ook nog omgedraaid tegenwoordig, jij bent de onflexibele klootzak als je niet uitkijkt, laat ze toch hun feestje bouwen werd er gezegd.... :eek::eek::eek:
Wat een maatschappij..... Behoorlijk van gebaald!
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Ik zit me suf te peinzen, wat ik zo'n situatie gedaan zou hebben.
Uit het raam gaan zitten staren is geen optie voor me, dus zou ik uitstappen en daardoor een fikse vertraging oplopen of tegen een overmacht aan onbehouwen hufters de strijd aangaan, waardoor mijn reis ook vertraging op zou lopen, omdat ik me dan moet verantwoorden op een politie-bureau?
Dit heet nu een dilemma!

Ik kan me voorstellen, dat je gedurende de hele reis enige frustratie hebt opgebouwd, vooral door het uitblijven van enige actie door personeel, dat dit zou moeten regelen.
 

zenn

Zware baard
Pfff, maar 'k dacht dat er altijd van die speciale tokkie treinen gingen... die dan direct stopte bij zow'n stadion. Altijd jammer dat sommige 'supporters' zich als apen gedragen, 'k snap dat niet, daarmee vertegenwoordig je 'je club' toch niet!?

Uitstappen was idd de enige optie geweest. En de NS, tsja, die mogen/durfen niets sinds de Spoorwegpolitie is gefuseerd met het reguliere Korps. Waar je overigens ook niets aan hebt, want die mogen/durfen ook niets omdat ze anders een proces aan hun broek hebben... In tegenstelling tot de diensten in het VK, waar gewoon adequaat door wordt opgetreden.

'K vind Nederland tegenwoordig maar teveel rekening houden met alles en iedereen. Waarbij alle normen & waarden overboord worden gegooid of weg bet(r)utteld.
 

Texman

Koning Baard
Het is weerzinwekkend gedrag en absoluut verwerpelijk en asociaal.:mad::confused::eek:
Ik heb dit jaren geleden ook eens meegemaakt. Ik stond 's avond slaat op Amsterdam- Zuid te wachten op de trein toen er een hele meute dronken voetbal supporters het perron op kwam. Er was al behoorlijk gevochten in het stadion want diverse heren liepen bebloed en gewond over het perron te lallen.
In de trein ging het natuurlijk verder. Ja en wat moet je dan. Ik ben zo ver mogelijk weg in de eerste klasse gaan zitten. Maar in no time was de hele trein een groot slagveld. Het liep echter niet zo goed af voor de heren want de ergste reltrappers werden er bij Station Schiphol uitgehaald en door de politie afgevoerd.
Ook ik werd gecontroleerd maar mocht ondanks het feit dat ik een tweede klasse kaartje had blijven zitten en er werd excuses aangeboden.
Ik heb jaren in Den Haag gewoond en ben wel wat gewend als het aankomt op aso-gedrag maar er zijn grenzen. Helaas worden die grenzen steeds verder opgerekt.
 
Banner image
Top